Новак Ђоковић вади кромпир, носи дрва, купа се у потоку

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић тренутно одмара у Србији и „пуни батерије“ пред наставак сезоне и завршницу борбе за прво мјесто на крају сезоне.

Тенис 12.10.2021 | 15:16
Новак Ђоковић вади кромпир, носи дрва, купа се у потоку

Новак је пропустио Индијан Велс, због чега постоји опасност и да му Медведев преотме прво мјесто на АТП листи бар на недјељу дана.

Свакако су Ђоковићу сада приоритет Гренд слемови, а сигурно ће покушати и да обори вјечни рекорд Штефи Граф по броју недјеља на првом мјесту.

Док паузира од тениса, Новак се посвећује породици, проводи вријеме са својом дјецом, али и ужива у малим животним радостима као сваки обичан човјек.

Тако је Новак током боравка у Србији ове јесени брао грожђе са пријатељима, што није први пут да Новака видимо у овако необичним ситуацијама каква је својствена људима који су у пољопривреди.

Ђоковић је неко ко пропагира здрав живот, намирнице које су здраве, посебно воће и поврће, а када их уберете сами, то додатно даје чар укусу плодова, па је тако Ноле поред грожђа усликан и како је у прошлости брао и кромпир, трешње, лимун.

Његов однос са природом се ту не завршава, већ Новак редовно путује и обилази природне љепоте, што Србије, што широм свијета. Често смо посљедњих година могли да га гледамо како осваја врхове Ртња, Таре, обишао је Златибор, а чак три пута је био у пирамидама у Високом, гдје је чак и пузио кроз блато пробијајући се кроз тунеле.

Новак је усликан и како „црпи“ енергију из природе, па се тако „уземљавао“ или се пењао на дрво и из њега такође упијао енергију.

И његове вјежбе и тренинзи које повремено подијели са својим пратиоцима на Инстаграму такође су необични, па смо видјели и ситуацију када је радио летећу јогу попут гусјенице која је спремна да постане лептир. Такође је упражњавао и традиционални опоравак у леденом потоку.

(Телеграф)

 

Коментари / 0

Оставите коментар