Тукао крстом полицајце јер су му саопштили да му је жена оживела!

Светозар П. (50) из једног села у општини Коцељева напао је патролу која је дошла након што је пријавио да му је супруга преминула.

Занимљивости 12.10.2021 | 15:22
Тукао крстом полицајце јер су му саопштили да му је жена оживела!

"Удовац" је на њих насрнуо крстачом коју је купио за женину сахрану када су му саопштили да је она само била у несвијести и да је жива, пише Ало.

Светозар је живио у ванбрачној заједници са Л. П. (64) у његовој кући. Јуче ујутру јавио је њиховој кћерки да јој је мајка преминула, а она је о томе обавијестила полицију. Полиција је одмах по пријави изашла на лице мјеста са докторком дома здравља која је требало да потврди смрт.

Када је полиција стигла, Светозарова кућа је била пуна рођака, комшија и пријатеља који су дошли да му изјаве саучешће.

- У кући су већ били допремљени сандук и крст, све је било спремно за сахрану. Један од полицајаца пришао је Светозару да би обавио разговор са њим, а докторка је ушла у собу у којој је лежала "покојница" да констатује смрт.

Међутим, убрзо се појавила на вратима и рекла да је жена жива - прича извор. Након тога и полицајац је ушао у собу и увјерио се да Л. П. дише и да је само била у несвијести.

Иако је ситуација била прилично бизарна, сав срећан је изашао из собе и рекао Светозару да му је жена жива и да је позвана Хитна помоћ да је вози у дом здравља.

Међутим, шоковима ту није био крај!

- Несуђени удовац је неочекивано побјеснио! Умјесто да му лакне што му је супруга жива, Светозар је тада дохватио дрвени крст који је купио за женину сахрану и њиме покушао да удари полицајца. Потом је пришао полицијском возилу и тим крстом полупао стакла

. У овом нападу повријеђен је један полицајац - објашњава саговорник.

Како се сазнаје, полицајци су савладали Светозара након чега је, по налогу тужилаштва, превезен на психијатрију, гдје је задржан на посматрању.

(Ало.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар