Цецин дечко заиграо у филму, ево како је добио ту улогу!

На овогодишњем ФЕСТ-у премијерно је приказан филм "Пролећна песма", који је остварење Наталије Аврамовић, дипл. редитељке Академије уметности у Београду.

Забава 12.10.2021 | 18:29
Цецин дечко заиграо у филму, ево како је добио ту улогу!

Велику пажњу јавности изазвала је улога дечка Светлане Ражнатовић Цеце. Богдан Срејовић игра бившег кошаркаша Пеђу, који пије за шанком. Њему у филму прилази главна јунакиња Петра, коју глуми Михаела Стаменковић, и почиње да му се удвара.

film Prolećna pesma <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- Богдан је мој друг из гимназије. Када сам тражила глумца за ту улогу, требао ми је неко ко као појава изгледа лепо - рекла је Аврамовић у "Редакцији" и додала да пошто улога захтева да се одглуми кошаркаш, такође јој је био потребан неко ко је висок, а Богдан јој је први пао на памет.

Аврамовић је навела да се изненадила како се Богдан снашао.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/10/12/13/2751299_цаптуре_фф.јпг?вер=1634036440" алт="филм Пролећна песма" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- Као да стално глуми. Потпуно је природан, без треме. Има одличан изговор енглескг језика. Јако је талентован - навела је Аврамовић.

Глумица Михаела Стаменковић носи позитивне утиске са сета. За Цециног дечка је рекла да ради као професионалац.

- Богдана сам тада упознала, професионалан је у глуми. Има талента и било ми је задовољство радити са њим - испричала је своје утиске Стаменковић.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хахаха

12.10.2021 18:34

Какав црни децко,та пластицна бабетина да иста има у глави сакрила би се у мисју рупу.Искрено,зао ми је тог јадника

ОДГОВОРИТЕ