Синан би данас напунио 65 година а имао је тужан живот!

На данашњи дан се родио легендарни пјевач Синан Сакић. Данас би напунио 65 година, а преминуо је у шездесетдругој години. Живот га није уопште мазио, доживљавао је трауму за траумом.

Забава 13.10.2021 | 17:25
Синан би данас напунио 65 година а имао је тужан живот!

Рођен је у Лозници 13. октобра 1956. године, а о њему се старала само мајка и за њу је био јако везан. Синан је са својој супругом Сабином био у браку 37 година и добили су двоје дјеце - кћерку Ђулкицу и сина Алена, али Синан из првог брака има још двоје дјеце - Рашиад и Ернеста.

Први шок и највећи је доживио када је његов син Рашид убио свог друга из дјетињства Драгољуба Деспотовића којег је Синан волио као своје дијете. Синан је у том тренутку имао наступ, али се понио као прави професионалац, јер је и послије сазнања за инцидент у коме је његов син усмртио свог друга из дјетињства, са којим је и сам пјевач био близак, наставио свој договорени наступ до краја.

До породичног раздора и свађе између њих двојице дошло је прије 15 година, а Синан је сина од тада посјетио само једном у затвору, док Рашид није тражио да га пусте из Падинске скеле да види болесног оца.

Сљедећи велики стрес је доживио када му се син Ален закуцао аутомобилом у бандеру, која је касније пала на његово возило, али ситуација је била још додатно драматичнија јер је у колима била и његова жена Сабина. На сву срећу задобили су само лакше тјелесне повреде.

На крају је и његов трећи син, Ернест, направио скандал испред Клиничког центра само неколико дана прије пјевачеве смрти. До инцидента је дошло када су његови синови стигли у посјету, са жељом да га одведу из Клиничког центра у Београду на снимање, што љекари нису допустили јер је у лошем стању. Тада је Ернест направио хаос, јер породица није била задовољна његом, а након тога је врло брзо приведен и против њега је поднијета прекршајна пријава због нарушавања јавног реда.

Чак је и његова једина кћерка Ђулкица Сакић Амзић, успјела да заинтересује јавност када је одлучила да прокоменарише актуелна дешава у "Задрузи".

Наиме, она је на Фејсбуку оплела по Анабели Атијас и Луни Ђогани, критикујући њихово понашање, и хвалећи Кију Коцкар, заузимајући се за њен брак, у који, према њеном мишљењу, Луна није требало да дира док се не заврши. Сакић је био склон и разним пороцима - више пута је јавно признао да претјерује са алкохолом, као и да му дрога није страна, а волио је и коцку, па му се дешавало да за вече изгуби и до 50.000 еура.

Полиција је једном приликом код пјевача и пронашла к.каин и то у доњем вешу, на граничном прелазу Трбушница, због чега је ухапшен.

Синан је за своје пјесме  причао да у свакој од њих има 90 одсто њега и стално је истицао да не би отпјевао ниједну пјесму која га не дотакне, без обзира на то колики хит би постала. Међу бројним пјесмама посебно се издвајају двије, које му много значе, "Сабина", коју је посветио супрузи, и „Оче мој”, коју је једва снимио гушећи се у сузама јер му је отац умро веома млад.

Кћерка Ђулкица много пати за оцем, не пропусти дан да нешто не објавио о њему на Инстаграму, а данас на његов рођендан цијели налог је посвећен покојном оцу.
 

(ексклузива.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар