Ана Николић се огласила о фамозном дечку и поручила његовој жени: Она је у заблуди!

Законита супруга Дејана Николића, наводно новог дечка Ане Николић, Валентина Спајић отворила је душу и рекла за медије да она и њена деца пролазе пакао откако је у јавност доспела вест да је њен муж у вези са популарном певачицом. Поводом тога огласила се и певачица Ана Николић.

Забава 13.10.2021 | 21:40
Ана  Николић се огласила о фамозном дечку и поручила његовој жени: Она је у заблуди!

- Већ 18 година сам на естради и никада се за све те године своје партнере нисам представљала јавности. Чак и када сам се удала, трудила сам се да то урадим тајно, без помпе, не позивајући новинаре и фотографе на своје венчање. Нисам са партнерима позирала за насловне стране угледних часописа, нити сам икада своју интиму јавно делила и коментарисала. Није ми јасно зашто је било ко помислио да сам после толико година на естради, полудела па да на Инстаграму објављујем слику са дечком? Да је Дејан Николић заиста мој емотивни партнер, никада не бих објавила фотографију са њим. Ми смо само пријатељи! Криво ми је што немам права да, као сви други људи, делим фотографије са људима са којима се дружим без последица", написала је Ана Николић, не желећи да коментарише односе супружника.

Ana Nikolić
ФОТО: КУРИР ПРИВАТНА АРХИВА

- Његов приватан живот и однос са супругом не желим да коментаришем. Одлучила сам да се огласим искључиво због те жене јер је доведена у заблуду да између мене и Дејан било шта постоји. Као што никада раније нисам демантовала нагађања о свом емотивном животу, не бих ни сада да сама нисам изазвала ову лавину једном бенигном фотографијом. На тежи начин сам научила да фотографије са мушким пријатељима не смем да делим", одговорила је Ана Николић и завршила:

- Као и до сада, ни у будуће свог момака нећу представљати јавности, нећу јавност пуштати у свој кревет нити ћу причати о емотивном животу. Мораћете да се потрудите да сазнате са ким спавам и да ли сам заљубљена, јер ја свој живот никада нисам давала на тацни. О емоцијама сам причала искључиво кроз своје песме, јер мислим да моја публика тај језик најбоље разуме.

Ana Nikolić
ФОТО: КУРИР ПРИВАТНА АРХИВА

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар