Која позната глумица ће играти бившу жену Аце Лукаса у "Кафани на Балкану"?!

Серија "Кафана на Балкану", о животу и каријери Аце Лукаса, ускоро ће почети да се снима, с обзиром на то да је Хyпе продукција објавила да је отворен кастинг, а први преговори са глумцима су већ у току.

Забава 13.10.2021 | 22:22
Која позната глумица ће играти бившу жену Аце Лукаса у "Кафани на Балкану"?!

Осим што се зна да ће лик певачевог оца, Вуксана Вуксановића, највероватније тумачити глумац Мима Караџић, јавност највише занима која глумица би могла да одигра Лукасову бившу супругу - Соњу Вуксановић.

Како смо сазнали од извора блиског певачу, две познате глумице су у трци - Тамара Драгичевић и Теодора Бјелица.

Тамара Драгичевић Промо/Равно село

 
 

- Једна од њих две ће највероватније добити улогу Соње, која ће у серији, као и у филму, бити прилично заступљена - каже извор за 24седам и додаје да су и са Тамаром и са Теодором обављени први разговори. Пошто још није познат датум почетка снимања "Кафане на Балкану", а није обављена ни прва проба за улогу Соње, није познато која је глумица ближа да преузме значајно место као Лукасова бивша драга.

Иначе, тим који ради на креацији серије, има намеру да дође до Нетфлиxа, па је зато и логично да се велики број глумаца јавио на кастинг. Оно што је још занимљиво јесте да је Аца готово једина личност о којој се снимају филм и серија за живота, па је јасно и да ће добро профитирати.

 

24седам/ Горан Сивачки

 
<п дата-wтг-лазy="14">Подсетимо, сценарио за "Кафану на Балкану" потписује Вања Булић, који је са фолкером сарађивао и на његовој аутобиографији "Ово сам ја" коју је издао за "Лагуну" крајем јуна ове године. У том штиву он је управо обелоданио много тога о браку са Соњом: од тога како су се упознали и заволели, па све до тренутка када су завршили на суду поводом развода.

<п дата-wтг-лазy="15">На промоцији Лукасове књиге, било је речи да ће и он сам учествовати у овом филмском пројекту.

<п дата-wтг-лазy="15">(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар