Лаћа проговорио о Марининој свесци дужника: Борићу се против заборава, то је као казна!

Текстописац Марина Туцаковић преминула је 19. септембра после дуге и тешке болести, а сахрањена је у породичној гробници поред сина Милоша, по њеној последњој жељи. Како су писали медији, она је током живота имала свеску у којој је записивала ко је коју песму од ње купио, али и ко јој није платио.

Забава 14.10.2021 | 20:39
Лаћа проговорио о Марининој свесци дужника: Борићу се против заборава, то је као казна!

Тим поводом огласио се њен син Милан Лаћа Радуловић.

- Ја ћу се борити против заборава, оно што на нашим просторима је као казна за све оне по "којима се ништа неће звати". У преводу - памтите је по песмама њеним - написао је Лаћа на Твитеру и додао да поједини медији нису писали истину везану за његову мајку поводом прича да је оставила свеску у којој се налази списак дужника.

Milan Radulović, Laća
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, како су писали домаћи медији, када је сазнала да има рак и кренула у борбу за сопствени живот, Марина је наводно одустала од идеје да наплати сва дуговања, па је престала да гања певаче који јој дугују новац за текстове које им је написала.

Она је наводно имала је свеску у којој је записивала све, и ко је коју песму купио, и ко је платио у ратама, и ко још није платио.

"Чим се мало стиша све, можда после 40 дана, Лаћа ће да отвори свеску и да види на који начин да потражи сва та дуговања, сигурно је да ће све звезде које су дужне да тужи. Многим певачима неће бити добро, јер је спреман да јавно изнесе све. Укупан дуг певача је преко 90.000 евра. Колико знам, један популарни фолк певач је остао озбиљно дужан и са њим се дуго Марина гањала, а ту је и једна певачица која је од ње узела чак четири песме, од којих су две озбиљни хитови и никад није платила - испрочао је извор близак Марининој породици.

Marina Tucaković
ФОТО: КУРИР, СТОРY ЛУКА ШАРАЦ

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Овај

16.10.2021 13:47

Само цека,када це свеску да отвори.(Толико о залости за мајком).Неморате ово ни објавити,као сто нисте ни досада.

ОДГОВОРИТЕ