Блоомберг Адриа: Лансирање првог мултиплатформског бренда за пословне вијести за југоисточну Европу 2022. године

Блоомберг Медиа и МТел Сwисс, емитер у вец́инском власништву Телекома Србија, данас су најавили споразум о стварању прве пан-регионалне мултиплатформске мреже за пословне вести у југоисточној Европи, са центрима у Србији, Хрватској, Словенији, Босни и Херцеговини и Северној Македонији.

Србија 15.10.2021 | 13:17
Блоомберг Адриа: Лансирање првог мултиплатформског бренда за пословне вијести за југоисточну Европу 2022. године

Са планом да отпочне са радом 2022. године, Блоомберг Адриа бавиц́е се пословним и финансијским вестима, анализама и подацима о растуц́ој заједници доносилаца пословних одлука и будуц́их лидера у региону, преко електронских (ТВ), штампаних и дигиталних медија као и мобилиних и друштвених мрежа.

Блоомберг Адриа ће се ослањати на снагу Блоомберг-ових 2.700 новинара и аналитичара из 120 земаља широм света у стварању и успешном функционисању нове платформе, која ће комбиновати локално извештавање и покривање широке глобалне економије и тржишта. Укључиваће преведени Блоомберг-ов садржај, као и изворно извештавање продуцирано из специјализованих уредништава у Београду, Загребу, Сарајеву и Скопљу.

"У пословном свету који се мења невероватном брзином, доступност релевантних, тачних информација и независне стручне анализе од пресудног су значаја за доношење добрих пословних одлука. Блоомберг је већ дуго синоним за поуздане пословне информације и узбуђени смо што сарађујемо са Блоомберг Медиа на лансирању платформе Блоомберг Адриа, како бисмо донели тачне и поуздане пословне вести у Србију и на регионално тржиште“, рекао је Владимир Лучиц́, генерални директор Телекома Србија.

О Блоомберг Медиа

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Југоистоцна Европа?

16.10.2021 07:23

Где нестаде,западни Балкан и мали сенген?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЗАБА

16.10.2021 14:02

ДЗАБА. ЈЕДИНО ДА УГРАБЕ, ПО НАВИЦИ, ТРЗИСТЕ, ПА ДА ТО ПРОДАЈУ ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА НЕКОМЕ ЗА ДЕСЕТ ПУТА ВЕЦУ ЦИЈЕНУ. ТАКО ЈЕ РАДЈЕНО И СА БАНКАМА. А КОМЕ ПОСЛОВНЕ ВИЈЕСТИ. ТО МОЗЕ У СИНГАПУРУ, А НА ЛУДАЦКОМ БАЛКАНУ............. МА НЕ. ЈЕР. У СИНГАУРУ МЛАДИ ПРИЦАЈУ АЛГОРИТМИМА, НЕ ЕНГЛЕСКИ ИЛ КИНЕСКИ, А НАСИ С КУПЉЕНИМ ДИПЛОМАМА, ОД СУЛТАНА, ПРИЦАЈУ ПИСТОЉИМА У РУЦИ И ХЕРОИНОМ У ДЗЕПУ, НЕЦЕ НАСИ ТАЈ НИВО ДОЦИ ЗА ЈЕДНО 100 ГОДИНА. МИ СМО РАНИ СРЕДЊИ ВИЈЕК. ТАКО ДА ЈЕ НАЈБОЉЕ ДА СТАВИТЕ НАСЛОВ БЛУМБЕРГ У СРЕДЊЕМ ВИЈЕКУ. Е ЈЕДИНО АКО БЛУМБЕРГ ХОЦЕ ДА ПОКРИВА НАЈВЕЦЕ ТРЗИСТЕ НАРКО У ЕВРОПИ, ОНДА ЈЕ НА ПРАВОМ МЈЕСТУ. МАЈМУНСКИ БАЛКАН ЈЕ ОВО.