Станивуковић и Нешић сложни око избора у Приједору

- Имајући и виду резултате ДНС у граду Приједору постигли смо пуну сагласност о томе да кандидата за градоначелника предложи ДНС, а господин Станивуковић ће у пуном обиму дати свој допринос тој кампањи, саопштио је Нешић. 

Република Српска 15.10.2021 | 15:31
Станивуковић и Нешић сложни око избора у Приједору

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић саопштио је да је обавио разговор са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем и да су сагласни да су избори за градоначелника Приједора велика шанса да јединством опозиције и побједом уђемо у годину великих политичких промјена у Републици Српској. 

"Имајући и виду резултате ДНС у граду Приједору постигли смо пуну сагласност о томе да кандидата за градоначелника предложи ДНС, а господин Станивуковић ће у пуном обиму дати свој допринос тој кампањи", сматра Нешић.

У Приједору ћемо, каже он, заједно показати снагу народне опозиције против однарођене власти и побједити.

(БН Фото: фацебоок) 

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Игор

15.10.2021 13:43

Страсно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

15.10.2021 13:46

Дасте били паметни побједилиби ипросле изборе ове мафиасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

15.10.2021 13:55

Добитна комбинација и спас за Приједор ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дриблер 1. дио

15.10.2021 13:57

Ситуација у Приједору? Да ли је могуће да је то добро испланирана игра Додик Милорада??? Преварант и политички лисац је већ годинама на власти разним преварама, подвалама, крадјом и поткупљивањем и подмићивањем политичких актера у РС. Нису му стране ни уцјене и изнуде. И морам признати да је до сада то врло успјешно радио ( уз огромну имовинску корист коју је остварио сједење народу на грбачи му најбоље иде за руком ) Тренутно јако лоше стоји политички и повјерење народа у СНСД је срозано на најнизе гране. Неке опробане трикове Додик користи и даље ( прице о самосталности и слично ) али без неке озбиљније стратегије шансе за останак на власти су му скроз мале. Нешић и Селак, два новопечена опозиционара , су сигурно сервирана опозицији као Тројански коњи и чекају да након избора заврше дил који су са Додиком склопили пре исценираног разлаза ДНС и СПС са СНСД. Колико је тај потез овог тројца народ прочитао, за разлику од већине опозиционих лидера, најбоље се видјело на протесту опозиције прије неколико дана у Бања Луци. Народ на тргу им је добацивао и негодовао док су они глумили на бини попут најлошијих глумаца а сви су видјели и велики транспарент : ОД ПАПАКА ЦРВЕНИ СЕ БИНА, НАШУ ПОДРШКУ САМО ВУКАН ИМА !!! Зна се ко су ти папци , а ако неко слуцајно није разумио поруку могао је да примијети да је транспарент истакнут само док су за говорницом били Нешић и Селак. Управо ћу Нешића поново повезати са Приједором и цијелом причом око Далибора Павловића , скандалозних фотографија, оставке и свега сто се дешава у том граду….

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко Крстин..

15.10.2021 16:18

Ма ста прицас ти.... Днс је подрзао СДС у Бјељини и побједили су... ДНС је подрзао ПДП у Бања луци и побједили су... Да је ПДП и СДС подрзао Днс у Прједору сигурно би побједили... Без ДНС-а нема промјена...

Name

Дриблер 2.дио

15.10.2021 13:58

…. Павловић је поднио оставку и у ЦИК-у и на помолу су ванредни избори у Приједору! То је изванредна прилика за опозицију да преузме тај град и на вјероватно последњем окршају гласачким листићима прије избора 2022. године до ногу потуче нокаутирани СНСД и тако себи да ненадокнадиву предност пред изборе следеће године. На први поглед стварно је тако… Али могућност да је Додик то све изрежирао мијења поглед на цијелу ствар. Нешићев ДНС је суверено владао Приједором годинама и он ће на ванредним изборима скоро сигурно кандидовати свог цовјека за градоначелницку фотељу бас из тог разлога јер је ДНС ту најјачи. То је изванредна прилика да се Нешић ту постави као предводник опозиције и да се устоличи као лидер који може да побиједи Додика и СНСД. Сигурном побједом у Приједору ДНС и Нешић ће постићи свој циљ ,а то је представити се као странка и лидер који могу да се боре против Додика и да га побиједе. Народ треба у то да повјерује и да да одредјен број гласова Нешићу и ДНС-у да удју као фактор у Народну скупстину РС без које нема ни скупстинске већине а ни Владе РС! Додик који ће готово сигурно изгубити на предсједницким изборима и изборима за цлана предједниства остати на власти може само као предсједник Владе РС и сигурно о томе размишља као о плану Б. У томе му може помоћи највише Нешић и зато му је битно да овај поправи свој рејтинг и популарност медју бирачима. А како постоји та опција да су све унапријед договорили и исценирали тако опозиција мора да буде јако опрезна кад је Нешић у питању. Јер битанге су то….

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЛБЕР ЈЕ ВИКАН

15.10.2021 15:54

???

Name

Xyз

15.10.2021 14:04

Аууу топ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микац

15.10.2021 14:04

Развалице! Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

15.10.2021 14:20

Ста ти прицас, због тебе и твоје странке су изгубили Приједор. Због васе сујете и кандидовања оне господје, Днс је и изгубио. Зато сад имају и морају имати свог кандидата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП Бања Лука

15.10.2021 15:36

СДС Бијељина, ДНС Приједор..... Три највеца града.....

Name

СРЦЕ

15.10.2021 14:41

Испуси га СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО

15.10.2021 15:01

Поштено,исложно,удружена опозиција може све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо

15.10.2021 15:08

Па ваљда је опозиција, комплетна, требала изаци са својим једним кандидатом и крај приче. Ово несицево гурање и излазак у јавност, без сагласности цитаве опозиције, упућује на нејединство исте. Не ваља му ово Вец неко вријеме се понављам и поновицу се опет јер сам убиједјен да је исправно: ОПОЗИЦИЈА ЈЕ ПРЕГОЛЕМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душко

15.10.2021 15:12

Једино тако можете нешто направити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

15.10.2021 16:31

Само опозицијо СЛОЗНО ПРИЈЕДОР ЈЕ УЗ ВАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

16.10.2021 08:17

Нема од тога ништа. Слога и јест највећи проблем. Зато ће опет добити исти.

Name

НЕВЕСИЊАЦ

16.10.2021 12:46

Драско цувј се тог лопова до јуце је био са ДОДИКОМ а сад несто прица да неби ти слуцајно изгубио популарнос код народа због њега