Наташа Павловић сломљена због смрти бившег мужа!

Марко Живић је четири године био у браку са Наташом Павловић, а и након развода пар је остао у добрим односима. Водитељка се путем инстаграма опростила од бившег супруга.

Магазин 15.10.2021 | 16:58
Наташа Павловић сломљена због смрти бившег мужа!

"Хтела сам неке озбиљне да ставим, али ти си изабрао ове. Када би и сам осмех одлучио да се повуче, ти си га терао да ради прековремено. Тамну и тешку страну света фарбао си у најдречавије боје. Боје које си сам измишљао. Боје које су као магнет привлачиле све у твојој близини. То је таленат већи од глуме, већи од сваке уметности", написала је водитељка и додала:

Nataša Pavlović
фото: Дамир Дервишагић

"Верујем да ће Крушевац с поносом доделити твоје име некој културној установи, баш као што си ти с поносом стално причао о њему. Поздрави Свету и Биљу, загрли Чилија. Ако треба да се поправи клупица, тата је тамо. И смеј се са Шиметом, да те чујемо до Пакова. Јајоп Биби", закључила је Наташа.

 

Подсетимо, Марко Живић преминуо је у 49. години од последица корона вируса у КБЦ "Драгиша Мишовић".

Глумио је у бројним филмовима и серијама, те иза себе оставио много успешних пројеката.

Памтићемо га по улогама у серијама и филмовима "Хотел са 7 звездица", "Љубав, навика, паника", "Позориште у кући", "Премијер", "Монтевидео Бог те видео", "Сенке над Балканом", "Жигосани у рекету"

Глумац ће бити сахрањен у уторак у 14х часова на Новом гробљу.

Комеморација Марку Живићу биће одржана у уторак, 19. октобра у 11 часова у Београдском драмском позоришту. Марко ће бити сахрањен истог дана у 14.30 часова на Новом гробљу. Опело почиње у 14х.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алоо

15.10.2021 16:25

Нека он поцива у миру,само.нзм због цега је она сломљена када није у браку .

ОДГОВОРИТЕ