Јелена Томашевић добитница награде за песму "Радио свира за вас"

Певачица Јелена Томашевић синоћ је добила престижну награду Организације права извођача и Сокоја за најизвођенију интерпретацију у категорији најемитованијих песама, за нумеру „Радио свира за нас“.

Забава 21.10.2021 | 20:35
Јелена Томашевић добитница награде за песму "Радио свира за вас"

ГОДУМ је годишња додела награда Удружења музичара поп, рок и џез музике, која је синоћ одржана по четврти пут.

Свечана церемонија доделе награда, повеља и признања одржана је на великој сцени Установе културе “Вук Караџић”, пред великим бројем музичких уметника и личности из јавног живота.

Kolege joj odale priznanje: Jelena Tomašević dobitnica nagrade za pesmu <п дата-wтг-лазy="10">- Свака награда значи уметнику, али ово признање за мене је посебно, јер га додељују колеге и стручњаци, који разумеју музичку индустрију из другог угла и знају колико је подршка у овим временима значајна. Почаствована сам што сам на овогодишњем списку уметника, награђених од стране еминентних музичких институција - рекла је Томашевићева.

<див цласс="wтгЛазyWраппер" дата-wтг-лазy="12"> <див ид="wтгЛазy-2" цласс="w2г">  <п дата-wтг-лазy="11">Једна од наших најбољих поп певачица увелико припрема нови албум који је недавно најавила песмом „Све испочетка“, а 28. октобра ће одржати акустични концерт у Београду.

<п дата-wтг-лазy="11">(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар