Ухапшена два навијача због величања НДХ

Полиција осјечко-барањска ухапсила је двојицу навијача "Динама" из Загреба и трага за осталима који су данас у селу Бијело Брдо код Осијека, које је већински српско, скандирали Независној Држави Хрватској.

Регион 27.10.2021 | 21:47
Ухапшена два навијача због величања НДХ

Припадници навијачке групе "Бед блуе бојс" пјевали су "Хрватска мати ме родила, хрватска земља отхранила, Хрват сам био и Хрват ћу бити, живјела НДХ", а након тога су неколико пута узвикнули "Ми, Хрвати".

Почетком другог полувремена скандирали су "Ој, хрватска мати, Србе ћемо клати", преноси портал "Индекс".

- Осјечка полиција ухапсила је двојицу навијача. У току је истрага инцидента. Наставља се даљи рад како би идентиковали и остале - рекли су из полиције.

Бијело Брдо налази се око 15 километара од Осијека, а према задњем попису становништва, од 1961 становника већина је српске националности.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ћуј Стари

27.10.2021 20:53

Стварно не контам данашњу Младеж, ак ти је до зајебанције и рата, одеш негдје гдје се ратује и распали, как ови мигранти, њима се не ратује и дошли су код нас, так ви, наши којима се ратује ,могу да оду у њихове земље и љепо да ратују как им воља. Ви дошли по Сељачким утакмицама да правите срања, па неће моћи, не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј стари

28.10.2021 16:39

Браво за коментар. Све цеститке