Биле су нераздвојне а он је крив што више нису добре!

Гоца Божиновска наводно је љута и повређена јер је сазнала да се Лепа Брена удаљила од ње због деце, тачније због њеног сина Шијана.

Забава 28.10.2021 | 20:20
Биле су нераздвојне а он је крив што више нису добре!

Како се прича, главни разлог прекида пријатељства јесте син Божиновске који се последњих година кретао у проблематичном друштву, па Брена није дозволила да се њен најмлађи син Виктор дружи са њим и зато се удаљила од Гоце.

Lepa Brena
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ
 

„Не читам више ни вести ни ништа јер се одмах изнервирам. Нећу да коментаришем ни Брену, ни ту ситуацију. Ето, не интересује ме шта се прича. О таквим глупостима да је мој син кривац што Брена и ја више нисмо тако добре као некад нећу причати”, рекла је Гоца за Стар, али је зато њихова заједничка пријатељица открила праву позадину.

„Брена, Гоца и Сања Ђорђевић су биле трио који је харао годинама. Свуда су путовале заједно и биле су нераздвојне. Међутим, када су деца стасала и позавршавала школе, Мирко је упао у неко мало проблематичније друштво, а то се Брени није допало. Била је упућена и када је учествовао у неким инцидентима и тучама због чега је био и привођен. Како су се Стефан и Виктор много дружили са Мирком и излазили заједно, Брена је због њих двојице пресекла. Једноставно је забранила да излазе и да се друже са Мирком, а она је онако на фин начин престала да се дружи са Божиновском", рекла је за пријатељица.

Goca Božinovska
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

(курир.рс/стар)

Коментари / 0

Оставите коментар