Тренер Денвера разумије реакцију Јокића, али

Тренер Денвера Мајкл Мелоун дао је своје виђење ситауције око инцидента између Николе Јокића и Маркифа Мориса.

Кошарка 10.11.2021 | 07:35
Тренер Денвера разумије реакцију Јокића, али

Како је истакао, разумије реакцију српског центра, али и да мора да се контролише.

"Наравно да се надам да је Морис добро. Јокић је реаговао због прљавог фаула. Разумијем зашто, али мора боље контролисати своје емоције у тим ситуацијама", истакао је.

Осврнуо се и на оно што је претходило Јокићевом потезу.

"Судије су донијеле добру одлуку када је Морис у питању. Гледао сам из различитих углова и то је био непотребан потез, прљав потез, како год желите да формулишете. Никола је реговао на то и свиђа ми се оно што је рекао након тога. Свјестан је да не може тако да регује", закључио је.

(Б92 Фото Профимедиа) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Фаир плаy

10.11.2021 07:25

Одушевљен сам играма Јокића али ово није требао урадити.Бавио сам се спортом и увјек је било ударања у игри па и у прекиду али овако ружно с леђа без лопте...шта рећи.Послао је јако ружну слику о себи цијелом свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.11.2021 07:50

Не смије се осуђивати људска реакција у жару борбе Ваљда је крив онај који је то изазвао, а не ко је реаговао. То је замјена теза. То је онда стимулисање оних који употребе силу.

Name

Калц

10.11.2021 08:36

Јеси добро ти? Човјек га фаулирао намјерно лакат у ребра и ишао кољеном на кољено да га повриједи. Случајност баш да циља кољено које је Јојић повређивао већ? Екстра порука Јокића!! Недај сине на себе али човјек буди. Шта је требао након овог да га зове кући за крсну славу??

Name

Xxx

10.11.2021 08:36

Браво Јокицу. Као дасии мене пито. Србин ником неостаје дузан. Јос је Амер добро и просао .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сосо

10.11.2021 10:30

А што се тиче инцидента, разумијем Јокићев афект. Знам да је и њему сада жао због реакције. Јако ружан моменат, јер је Моррис био окренут леђима. Јокићу суспензија не гине, највише је овим себи наудио.

ОДГОВОРИТЕ