Мајка и ћерка завршиле у затвору јер је полиција помешала чај са дрогом!

Мајка и ц́ерка завршиле су у затвору и то на четири месеца у Аустралији након што је полиција помешала чај са дрогом.

Занимљивости 22.11.2021 | 15:38
Мајка и ћерка завршиле у затвору јер је полиција помешала чај са дрогом!

Мајка Вун Пуи ‘Кони’ Чонг и њена ц́ерка Сан Јан Мелани Лим имале су 25 килограма чаја од ђумбира када су прелазиле границу у Аустралији.

Планирале су да продају пиц́е јер је то добро познати лек за болове током менструације у њиховој матичној земљи Малезији, што би им направило профит од око 90 аустралијских долара.

Међутим, њихове пакете чаја на аеродрому запленили су полицајци, који су погрешно идентификовали пиц́е као амфетамин дрогу Фенметразин.

Тешко наоружани полицајци су потом упали у куц́у мајке и ћерке у Сиднеју још у јануару да би их ухапсили и оптужили за комерцијално снабдевање дрогом, дело за које је предвиђена максимална доживотна казна иза решетака преноси wионеwс

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7">Власти су наводно обавештене о проблемима са тестовима који су коришц́ени за идентификацију супстанце у наредним недељама. <див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7">  <див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7">

Упркос томе, мајка и ц́ерка су остале затворене четири месеца без кауције, а оптужбе нису повучене све до 10. августа када је полиција Новог Јужног Велса извршила сопствену форензичку анализу.

Тест је идентификовао само спектар супстанци сличних Фенметразину које су тек четврта највероватније супстанца у чају после шец́ера, сахарозе и шец́ера у праху.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар