Толико мрзи бактерије да изнајмљује супермаркет да би купила храну

Једна жена је открила да изнајмљује заједно с мужем цео супермаркет на један сат како би избегла “бактерије” других потрошача -купаца.

Занимљивости 23.11.2021 | 16:33
Толико мрзи бактерије да изнајмљује супермаркет да би купила храну

Ема, из САД, објаснила је да би она и њен супруг Лукас изнајмили супермаркет себи на један сат недељно како би могли на миру да обаве куповину хране.

Брачни пар редовно објављује о свом животу и својој малој ц́ерки Крит на свом ТикТок налогу (@итсацретелифе) где су говорили о свом начину живота без микроба то јест, бактерија!

Не само да овај млади брачни пар не иде на одмор, у ресторане или у туђе куц́е, они одбијају да купују у супермаркету са другим купцима, јер мисле да су купци пуни бактерија

“Идемо у куповину као и сви други, ми смо нормални људи. У ствари смо прилично добро стојец́и с новцем ,те то искориштавамо на овакав начин. Ми заправо изнајмљујемо продавницу – суупермаркет на један сат, један дан у недељи пре него што се отворе врата за остале”

 

“Платили смо продавници да све дезинфикује и дозволили смо да будемо једини људи у супермаркету приликом недељне куповине хране, тако да не морамо да идемо у куповину са другим (бактеријским) купцима преноси Миррор.

И то такође радимо да би Црете могла да доживи стварна животна искуства. Дакле, да, идемо у куповину и нисмо луди, ми смо као и сви други људи.!”

За оне који се питају колико кошта изнајмљивање целог супермаркета, Ема је признала да то не би урадила да јој није добро.

Објаснила је: “Рецимо само да не бисмо изнајмљивали продавницу да нисмо богати. Прилично је скупо. Заправо би било јефтиније изнајмити га након што се затворе увече, али то се не уклапа у наш распоред.”

“Дозвољавамо само једном запосленом да нас изведе на крају продавнице и они морају да носе потпуно заштитно одело и штитник за лице све време.

На питање одакле јој толико новца да изнајмљује супермаркет Ема каже:

“Обогатили смо се на лутрији коју је Луке освојио када је имао 19 година. Између тога и мудрог улагања не морамо ништа радимо. Проводимо своје време правец́и леп живот и детињстов нашој кћерци Црете.. градец́и јој огромно игралиште, путујуц́и кампером итд.“

На питање једног корсника тиктока Ема је рекла: “Ми нисмо гермафобични… једноставно не волимо клице тј. бактерије”.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јој

24.11.2021 12:11

Какво пресеравање.Да нисте добили новац изнајмила би к....

ОДГОВОРИТЕ