После вести о наводном хапшењу огласио Раста и његов адвокат!

Данас је одјекнула вест да је Стефан Ђурић Раста поново ухапшен, што је шокирало јавност, јер репер тренутно издржава казну кућног притвора.

Забава 25.11.2021 | 17:14
После вести о наводном хапшењу огласио Раста и његов адвокат!

Како је за 24седам његов адвокат Вук Туфегџић испричао, реч о снимку рађеном за потребе снимања филма.

- Наравно да нисам ухапшен. У питању је стари снимак са пројекта на којем радимо месецима, а који није смео да дође у јавност јер је велики и за мене значајан - истакао је репер за Телеграф .

Највероватније реч је о екранизацији филма о његовом животу у којима ће се појавити и сцене хапшења, чија се премијера очекује следеће године. 

На снимку који се појавио у медијима се јасно види да Расту хапси и одводи неколико припадника полиције, који га са лисицама на рукама уводе у зграду на Дорћолу.

Подсетимо, Ђурић је ухапшен прошле године у октобру јер му је полиција пронашла већу количину марихуане. Он је провео четири месеца у притвору, а након тога добио је наногвицу, те је данас у тренутку хапшења већ служио казну. Он треба да издржава казну од 12 месеци кућног притвора, на основу споразума о признању кривице за недозвољено држање дроге који је закључио са београдским Вишим јавним тужилаштвом. Још од тада, репер напомиње да је, осим ћерки Тари, у потпуности посвећен албуму „3211”, који је још у ћелији добио прве аутобиографске делове.

(24седам.рс Фото: Ноизз.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ме

25.11.2021 16:35

Овога треба затворит, И никад га пустит вани… Срамоти српски народ . Брука.. ??

ОДГОВОРИТЕ