Милош жели помирење: Нећу да умрем а да се не помирим са Зорицом!

Певач Милош Бојанић забринуо се за своје здравље након смрти његових колега, Мериме Његомир и Маринка Роквића.

Забава 25.11.2021 | 20:29
Милош жели помирење: Нећу да умрем а да се не помирим са Зорицом!

Бојанић је у страху да је можда он следећи, јер је у последње две године много певача са естраде преминуло, па сада жели да за сбом остави све како ред налаже. Како се поверио пријатељу, најважније му је да се помири са Зорицом Брунцлик.

 
Zorica Brunclik
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

Милош је скоро са свима на естради добар, само има та суђења са Зорицом која и даље трају - започео је извор близак певачу за Скандал.

- Једно време, од када се суде, њих двоје уопште нису говорили, али нису се ни виђали. Међутим, срели су се на сахрани Шабана Шаулића и тамо кратко поздравили. Сад Милош каже да би био ред да се помире и закопају ратне секире јер не жели да оде на "онај свет" док не реши све проблеме са колегиницом. Ако јој се обрати, ја верујем да ће Зорица попустити и да ће све бити у реду. Није она злопамтило, али су обоје тврдоглави, па су се зато међусобно и тужили. И дан данас се суде - завршава извор, а Милош је једном приликом истакао да против Зорице нема ништа.

- Ја њу не мрзим, а Зока нема лошу душу, али је много сујетна. Због њене сујете смо и завршили на суду. Она ме је добила у једном спору, а ја њу у преостала два. Не бих волео да одем на онај свет, а да се не помирим са Зорицом - испричао је тада Милош.

- Били смо велики пријатељи, једни другима смо ишли деци на свадбе, рођендане... Па, Шабановим одласком смо видели колико овај живот није ништа, данас те има, а већ сутра те нема - рекао је певач.

- Хришћански је опростити, ја јесам. То је прошлост, био је ријалити и све је било у склопу игре. Ми смо били пријатељи, једни другима били на свадбама. Њена жеља је била да отпевам "Ћери моја" док су јој изводили ћерку када се удавала, плакали смо заједно. Овим путем јој честитам на Златиној удаји и унучету. Кемиша (прим.аут. Мирољуб Аранђеловић, супруг Зорице Брунцлик) искрено волим и увек сам га хвалио јер је много добар човек. Зорица и ја смо се заиграли тако како смо се заиграли и дошло је до свађе и непријатне атмосфере. Она штити своје ставове, ја своје, али то је ријалити. Када је гостовала у Америци, изгрлили су се са мојим Банетом (прим.аут. син Милоша Бојанића) и мени је било драго. Да су се појавили на промоцији (прим.аут. нових песама) мог сина), ја бих се од срца поздравио са њима - истакао је Милош једном приликом за Курир Старс.

Miloš Bojanić
ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

(курир.рс/скандал)

Коментари / 0

Оставите коментар