Спектакуларни дочек Нове године у Београду

До сада невиђени ватромет, ласер шоу и концерт најпопуларнијих домаћих музичара, улаз слободан

Магазин 26.11.2021 | 12:08
Спектакуларни дочек Нове године у Београду

Најспектакуларнији дочек у Београду и Србији догодиће се у Белграде Wатерфронт-у, где ће у ноћи 31. децембра бити приређен светлосно-музички перформанс какав до сада није виђен у региону! Наша престоница ће се овим догађајем уписати на мапу метропола широм света препознатљивих по сензационалним дочецима који окупљају хиљаде посетилаца, саопштили су организатори.

Из Београда ће у свијет бити послата величанствена слика са Куле Београд, новог симбола града и Србије, одакле ће нас осмоминутни ватромет испреплетен са ласерских зрацима и светлосним ефектима на Кули Београд увести у нову 2022. годину у великом стилу. Јединствени шоу биће пропраћен музиком посебно компонованом за ову прилику и инспирисаном домаћим наслеђем и традицијом.   

Осим са Куле Београд, ватромет ће се у поноћ винути и са ријеке, а рефлексије светала у Сави допуниће магију која ће се дешавати над Баоградом.

Да ће дочек у Белграде Wатерфронт-у бити заиста незабораван, обећава и велики концерт у новогодишњој ноћи.

На бини на Сава Променади, поред Старог савског моста, од 20 сати смењиваће се ДЈ, Ангеллина, Цобy, Саша Ковачевић и звезда вечери – Горан Бреговић, са којим ће наступити и некадашњи певач Бијелог дугмета Младен Војичић Тифа.

Публика ће у Нову годину закорачити под свјетлима Куле, у ритму добре атмосфере, а улаз на концерт је бесплатан.

„Спектакл какав смо до сада могли да видимо само у великим свјетским престоницама наши суграђани ће први пут моћи да доживе и код нас. Поред уласка у Нову годину, прослављамо и завршетак радова на фасади Куле Београд, архитектонског ремек-дела на обали Саве. 2022. је уједно и година када ће Кула бити завршена, а величанствени ватромет, ласерски шоу и концерт популарних музичара је наш поклон Београђанима и гостима главног града“, каже Зорана Бурлић, директорка Белграде Wатерфронт-а.

Дочекајте Нову годину на најљепшем мјесту у престоници, уз пријатеље и оне које волите. Замислите своју новогодишњу жељу уз импресивни ватромет и ласерски спектакл и уживајте уз звуке својих омиљених извођача!

Дочек Нове године у Белграде Wатерфронт-у одвијаће се уз поштовање свих противепидемијских мера, док ће ковид редари водити рачуна да се сви присутни придржавају прописа којима се спречава ширење ковида.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Србо

26.11.2021 11:34

Дочек нове године , скијање и све остало, а Кон само кука и онда каже да се људи непридржавају дистанце и епидемиолошких мјера, и онда се чуде што постоје анти ваксери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

26.11.2021 11:58

Импозантно нема ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

26.11.2021 12:03

А којим се то прописима спрецава сирење ковида.Мислите на ове мере за које вец две године видимо да немају никаквог ефекта..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посавски гонич

26.11.2021 12:16

Цорона партy

ОДГОВОРИТЕ