Некада била краљица сплавова а данас живи потпуно другачијим животом!

Више од две деценије музичке каријере је иза певачице Јоване Типшин, а за њу се никада нису везивали скандали. Својим песмама и гласом остала је препознатљива до данас, а уз песму "Не заборави ме" фудбалска репрезентација Србије славила је победу над Португалом којом се пласирала на Светско првенство у Катару.

Забава 07.12.2021 | 20:39
Некада била краљица сплавова а данас живи потпуно другачијим животом!

Фудбалери су ову песму поново оживели, а колико јој значи што су баш њену песму певали и уз њу славили победу. Упитана да ли зна како је дошло до тога да фудбалери певају ту песму Јована је прокоментарисала:

- Песма "Не заборави ме" је општа песма, пуна емоција и љубави, њој се могу пронаћи и доктори, рокери и панкери, народњаци, жене и мушкарци, сви", рекла је Јована Типшин за Курир телевизију.

Jovana Tipšin
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Јована Типшин открива да је ову песму написао Браја, да је настала 1996. године познати естрадни текстописац, за кога Јована каже да познаје сваког певача у душу, а за песму каже да је настала на почетку њене каријере.

- Поред ове песме често ме омладина на друштвеним мрежама тагује на песму дует са Кемалом Маловчићем "Сенке", на песму "Флерт" и остале моје песме, а неке су чак и "васкрснули" из 1994. године и раније, каже Јована.

Jovana Tipšin
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Последња песма коју је Јована Типшин објавила је духовна песма под називом "Исусе Христе, спаситељу света", коју је посветила мајци која је премунула у фебруару ове године, и за коју кажеда је веома била емотивно везана. Јована је у емисији Пулс на Курир телевизији, такође, објавила премијерно и да ради на новој песми под именом "Воли ме", али која ће бити бржег ритма.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар