Глумила сам мушкарачу да ме не би лепота скупо коштала!

Певачица Весна Змијанац проговорила је о својој каријери, животу, музици, а том приликом открила и неке непознате детаље из своје приватности.

Забава 08.12.2021 | 20:39
Глумила сам мушкарачу да ме не би лепота скупо коштала!

- Сви су у мени видели само то, лепотицу, док сам ја најчешће тражила другачији поглед и мишљење. Много пута сам хтела некоме да будем само другарица и на крају, како ме та лепота не би дебело коштала, пронашла сам начин да дођем до свог циља, глумећи мушкарачу.

Vesna Zmijanac
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Да ли је то један од разлога због којег сте се у време највеће популарности осећали усамљено?

- Често сам се осећала усамљено, јер су сви у мени гледали певачицу Весну Змијанац, с којом желе да се друже и диве јој се, а не Весну обичну жену, одличну куварицу, што сам, између осталог, и била када се рефлектори погасе. Ту Весну нису познавали нити су желели да упознају. Стога се дешавало да сам се често с наступа или неког приватног дружења враћала још усамљенија него да сам остала код куће. Много пута сам се покајала што сам драгоцено време давала људима који то не заслужују. С годинама и искуством научила сам да их боље процењујем и на њиховим лицима већ кроз пар минута прочитам шта им је баба јела како би имали плаве очи. Већина је била површна, што је мени у самом старту било јасно. Лакше ми је, стога, било да будем сама, читам и бавим се стварима које су ме испуњавале, а не да млатим празну сламу.

Vesna Zmijanac
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Претпостављамо да сте управо због те површности тешко налазили партнере који ће вам парирати.

- Било је оних који су то успевали, али ту су онда наступали проблеми друге врсте. Наиме, најчешће је та особа с којом сам се поклапала на свим нивоима била туђа. То је било велики проблем кроз мој живот, а посебно након што сам напунила 30 година. Док сам била млада и у узрасту да формирам заједницу, била ми је важнија каријера. Трчала сам тамо и овамо, то вам је живот нас певача. Имала сам ја и другу варијанту, да се одрекнем музике и будем оно што су сви ти мушкарци од мене хтели. Они се, наиме, сви заљубе у Весну Змијанац, а онда би после пар месеци волели да ме затворе у кућу да им кувам. То би им пријало, али ја сам у тим ситуацијама умела да се окренем и одем без објашњења и поздрава.

Да ли сте одлазили иако сте настављали да волите?

- Наравно, углавном је тако и било, али спас сам проналазила у песми коју сам волела више од свих њих. Ниједан појединац није успевао да ме усрећи у мери у којој су то могли музика и публика.

Постоји ли данас неко на чији помен вам заигра срце?

- Нашалила сам се у једној емисији и слатко насмејала гледаоце када сам рекла да удварачи моје генерације и старији више нису међу живима. Млађи, с друге стране, не могу са мном да се снађу. Младост је сама по себи лудост. Увек им треба мама, а ја то не желим да им будем.

Vesna Zmijanac
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

(Курир.рс/Сторy)

Коментари / 0

Оставите коментар