Маја ће се породити у Грацу а имаће фризера, маникира и сав могући комфор!

Маја Беровић ускоро улази у девети месец трудноће, а као и свака будућа мама одавно је направила планове за порођај, па и то где ће родити своје прво дете - сина.

Забава 12.01.2022 | 21:26
Маја ће се породити у Грацу а имаће фризера, маникира и сав могући комфор!

Познато је да певачица живи на релацији Београд-Грац, а како смо сазнали, досадашње прегледе није водила у Србији, већ у овом аустријском граду. Управо због тога, она се неће порађати као њене колегинице у приватним клиникама у Београду, већ жели да је породи докторка која јој води трудноћу у Грацу.

 

Извор близак певачици открио је за 24седам у којој познатој приватној клиници ће се породити Беровићева, као и да ће тамо имати сав могући комфор током боравка у болници. Наравно, за велике паре.

Беровићева ће платити порођај чак 7.000 евра, било да се обави природим путем или царским резом, а сваки дан преко предвиђеног који улази у ову цену, коштаће је 510 евра.

Маја ће моћи да буде потпуно спокојна у овој болници, али и да ужива у луксузу као да је у бањи. Ову клинику изабрала је, додаје наш саговорник, и због тога што постоји могућност доласка фризера, маникира и педикира у болничку собу, као и посебан простор за медитацију.

Извор истиче да је певачица потпуно посвећена трудноћи, те да је ништа друго не занима. Додаје да повремено обави посао који не може да чека, али да највише времена посвећује "машти и плановима око бебе".

Из певачициног пи-ар тима поводом ове приче поручили су да засад не даје изјаве.

(Курир.рс/24седам.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мајо

12.01.2022 21:31

Са срецом,да буде

ОДГОВОРИТЕ