Жељков концерт за дочек српске Нове године биће одложен

Концерт Жељка Јоксимовића за дочек српске Нове године на Сава Променади биће одложен услед неповољне епидемиолошке ситуације.

Забава 12.01.2022 | 22:22
Жељков концерт за дочек српске Нове године биће одложен

„Жеља нам је била да Београђанима и гостима града поклонимо дочек српске Нове године који ће памтити, али с обзиром на епидемиолошку ситуацију, одлучили смо да овај концерт одложимо. Здравље и безбедност посетилаца су нам на првом месту, те ће бесплатан концерт Жељка Јоксимовића бити одржан када то здравствена ситуација буде дозволила“, изјавила је Зорана Бурлић, директорка компаније Белграде Wатерфронт.

У духу празничног расположења са највише зграде у региону, Куле Београд, у поноћ између 13. и 14. јануара биће испаљен ватромет пропраћен ласерском пројекцијом. Овај спектакл поклон је компаније Белграде Wатерфронт, а пројекција ће моћи да се прати са Сава Променаде, Калемегдана, Новог Београда, Бановог брда и других делова града. У циљу спречавања ширења вируса Цовид-19 неће бити организованог окупљања.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/01/31/19/2128847_0561-зорана-јевтиц_фф.јпг?вер=1641922544" алт="Жељко Јоксимовић" />

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар