Карлеушина свекрва: Није истина да је мој син насилник

Мајка бившег фудбалера Душка Тошића Николета Тошић стала је на страну сина у његовој породичној драми са супругом Јеленом Карлеушом.

Забава 13.01.2022 | 07:45
Карлеушина свекрва: Није истина да је мој син насилник

Мајка бившег фудбалера Душка Тошића Николета Тошић стала је на страну сина у његовој породичној драми са супругом Јеленом Карлеушом.

Душкова мајка рекла је да није тачно да је њен насилник иако је, како каже, упућена у све.

Николета која живи у селу Орловат није могла а да не прокоментарише породични скандал, као и забрану приласка коју је Тошић добио на 30 дана одлуком суда.

- Чујем шта се све пише и верујте ми да ми, као мајци, није пријатно кад све то дође до мене. Није истина да је мој син било кога ударао. То није тачно. Новине, наравно, имају право да пишу, ту ништа не могу - рекла је Николета за Српски телеграф.

Када су његову мајку питали како би се она осећала да је неки мушкарац пљуне или ошамари, Николета се окренула, уз речи да не би да прича на поменуту тему.

- Не знам како бих реаговала да ме мушкарац удари. Нећу ништа да коментаришем и зато немојте да ме питате. Ни друге то не треба да занима, мислим на комшије - кратко је одговорила, па наставила да храни животиње.

Комшије су рекле да је породична кућа Тошића скроз сређена, али да бивши фудбалер ретко долази у Орловат, па његова мајка води рачуна о плацу.

- Николета сређује обе куће. Она је вредна жена, Душко слабо долази. Раније је више долазио, сад вероватно не може због обавеза. Што се тиче тог скандала с Јеленом, не бих ја да се уплићем. То је њихова ствар. Ми смо комшије, што би нас то требало да занима. То је њихова ствар, ни Николета о томе не прича с нама ни ми не питамо. Душка знамо одмалена, био је увек фино и васпитано дете, таквог га памтимо - кратко је прокоментарисао мештанин.

(Курир.рс/С.Телеграф/Република Фото: Милош Милетић, Инстаграм)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Идеално

13.01.2022 08:34

Значи следећа сапуница и занимација... Ајмо народе ко је за Цецу, а ко за Јецу, навалии...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца-јеца

13.01.2022 16:57

За Јецу младја популација а за Цецу старији мускарци са промасеним зивотима...