Новак већ спремио жалбу – поново ће се ићи на суд

Новак Ђоковић ће одмах уложити жалбу и тражити правду на суду, ако Алекс Хок одлучи да га депортује из Аустралије.

Тенис 13.01.2022 | 10:50
Новак већ спремио жалбу – поново ће се ићи на суд

Аустралијски "Ејџ" преноси да су Аустралијанци планирали жреб без Ђоковића, али је он на крају одржан са њим и одлука о депортацији биће донесена у петак.

Извор близак Ђоковићу говорио је за "Ејџ" да ако Хок одлучи да га депортује, да ће се Новак одмах жалити на суду јер имају доказе зашто не би требало да га депортују.

Извори "Ејџа" преносе да Хок још пролази кроз документацију коју су Новакови адвокати доставили у среду и да је зато одложио одлуку за један дан.

Ако Хок одлучи да га депортује, Новаков тим ће одмах уложити жалбу и поново ићи на суд, а они се надају да ће суђење почети у суботу и да ће све решити у недељу.

Убеђени су у то јер Аустралијан опен почиње у понедељак и више нема времена за чекање због почетка турнира.

Неименовани политичар из Владе је за "Ејџ" рекао да је Хок близу одлуке да му поништи визу и да га депортује, а то ће смањити време за припрему за нови одлазак на суд.

Не зна се да ли ће по евентуалној одлуци Хока Ђоковић бити враћен у имиграциони хотел.

(Б92 Фото: Профимедиа) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Xxxл

13.01.2022 11:39

Аустралија је једна сретна и уређена земља.Срецни су и њени грађани, зато се и десава ово са Новаком.Они га посматрају као и сваког другог грађанина који уђе у њихову земљу.Новак је чист примјер нас људи са Балкана ,а поготово нас Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

13.01.2022 12:10

Које мрцварење од стране владара? Него Дјоле иди куци, пусти их нека играју тенис са кенгурима. Сваки дан подизу тензије, да би сметали Дјолету док тренира. Десета победа, би била извесна па сметају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубиоза Колектива

13.01.2022 15:07

У Француској ако ниси вакцинисан не мозес висе ни у трамвај да удјес...као француз...а, ти Ноле ходас/досао не вакцинисан као "странац у Аустралију" (у којој си зарадио толике новце и освојио највисе трофеја) и сада би и даље да се "тузакас, јер ти се мозе"!! Де додји себи и врати се "уздигнуте главе" рефлектирајуци сопствене греске. Поздрав за твоју Маму, која је неки дан толико срамних неистинитости изнијела на рацун Аустралије а јуце моли да те пусте да играс (при том не видеци, јос увјек, да си као противник вакцинисања...противник свих нас који се вакцинисемо и који невакцинасане лијецимо и која зели јавно за тебе "привилегије" не питајуци се ста је са осталом дјецом која немају довољно ни за хљеба или која би се радо вакцинисала али немају циме да плате). Мама ко´ Мама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо

13.01.2022 17:04

Новаку је виза одобрена.Не би ни кренуо да тако није.Боли их што треба да сруши рекорд ГС. То што неће да се вакцинише, његово је право. Смета фармацеутској мафији, али Ноле је сила од карактера и највећи спортиста.

Name

Дјоко

13.01.2022 20:33

Иди бре куци не брукај се по свету, ти хоцес да понизис Владу једне велике демократије као сто је Аустралија...Ма како да не.