Због локдауна морала остати с дечком после састанка наслепо!

Једну девојку из Кине локдаун због Короне приморао да остане пар дана код дечка код ког је отишла на састанак наслепо. Она је остала је затворена у кући мушкарца код ког је дошла на први састанак, након што су локалне власти у том месту увеле карантин…

Занимљивости 13.01.2022 | 15:27
Због локдауна морала остати с дечком после састанка наслепо!

Жена која се представила само као госпођа Венг, објавила је на кинеској друштвеној мрежи несвакидашњу ситуацију у којој се нашла. Она је уочи лунарне Нове године одлучила да посети родитеље и родни град.

У посту је рекла да се недавно вратила у град Џенгџоу из Гуангџоуа уочи Лунарне Нове године.

“Већ старим, па су ми родитељи организовали више од десет састанака на слепо. Мушкарац са којим сам требала да имам пети састанак ми је написао да је добар кувар и позвао ме код себе на вечеру ” рекла је она.

Међутим, током вечере, мушкарац чији идентитет није открила и његова породица стављени су у карантин, па је на крају и она била приморана да неколико дана остане са њима у карантину.

Она је медијима рекла да је четири дана била у кући мушкарца са којим је била на састанку и да ситуација није идеална, али да јој је њен пријатељ кувао сваког дана док су били заједно, преноси ББЦ.

Још увек није познато да ли је она и даље у његовом дому, међутим, то је врло вероватно будући да у том граду још увек има случаја корона вируса.

Она није једина особа која се последњих недеља нашла у непријатној ситуацији због изненадног карантина. Прошлог месеца, један мушкарац нашао се у карантину усред селидбе у граду Сиану на северу Кине.

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/">Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар