Нова побједа у новим дресовима: Моззарт подржао ОФК Придјел

Опрема са знаком „М“ стигла омладинцима из околине Добоја

Република Српска 14.01.2022 | 15:36
Нова побједа у новим дресовима: Моззарт подржао ОФК Придјел

Сваки фудбалер страствено брани боје свог клуба, а посебно је лијепо видјети када цијели тим заблиста у клупским бојама. Та жеља остварила се Омладинском фудбалском клубу Придјел из околине Добоја. Захваљујући компанији Моззарт, млади и перспективни фудбалери од сада играју у новим гарнитурама дресова које су им већ у првом мечу постале таличне. 

„Захваљујем се  компанији Моззарт на великом дјелу које су учинили за наш клуб као и на свим њиховим дјелима које чине за домаћи спорт. Донација коју смо добили је од великог значаја за нас. У новим дресовима стартали смо побједом, а надамо се још низу оваквих утакмица. Срдачно се захваљујемо на несебичној подршци“, каже Стефан Кршић, предсједник ОФК Придјел. 

Овај клуб основан је 2006. године, а од тада вриједно тренирају и биљеже добре резултате. Тренутно се такмиче у Подручној фудбалској лиги Добој – Брод и веома су задовољни своју игром у овој сезони.

Клуб из предграђа Добоја има и озбиљне амбиције за напредак ка вишем рангу такмичења, што и не чуди јер и у управи клуба сједе млади, амбициозни људи који посвећено воде овај клуб. 

Подршку у раду пружа и Градска управа Добој, а свака донација даје им вјетар у леђа ка новим побједама. 

Управо то је циљ традиционалне акције компаније Моззарт „Нови дресови за нове шампионе“. Кроз донације опреме клубовима из нижег ранга пружају подршку у јуришу на нове побједе. Током прошле године нове дресове донирали су великом броју клубова широм цијеле БиХ, а акција се наставља и ове године. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар