Слоба Васић осуђен због насиља над девојком изјавио: Не осећам се крив!

Певач Слободан Васић оптужен је 2019. године да је насрнуо на своју тадашњу девојку Бојану Ј. са којом се забављао месец дана, а након што је Тужилаштво у Новом Саду подигло оптужницу против њега, је сада и осуђен.

Забава 14.01.2022 | 18:25
Слоба Васић осуђен због насиља над девојком изјавио: Не осећам се крив!

Иако је пресуда, која је донета у јулу прошле године, још увек неправоснажна, одлука Основног суда у Новом Саду јесте да је певач крив и осуђен је на осам месеци условно, преноси 24седам.

- Неправноснажном пресудом Основног суда у Новом Саду посл.бр. К 526/20 од 02.07.2021. године окривљени С.В. оглашен је кривим због кривичног дела насиље у породици и изречена му условна осуда са претходно утврђеном казном затвора у трајању од осам месеци и истовремено одређено да се изречена казна неће извршити уколико окривљени у року од две године по правноснажности пресуде не учини ново кривично дело.

Против пресуде су изјављене жалбе, и предмет се налази у Вишем суду у Новом Саду ради одлучивања по жалбама - пише у саопштењу које је послато.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-01-14/01142022054945.јпг" />

"За мене је то прича која је завршена и коју нисам никада коментарисао, па не бих ни сада пуно причао о томе. Једино што могу да кажем је да сам добио пресуду - две године условне казне, на коју су моји адвокати уложили жалбу, јер се не слажемо. Искрено, ја сам потпуно изнад тога, живим повучен породичан живот, срећно сам ожењен, имам дивно дете, наступам и моја публика, као и моји блиски људи знају ко сам и какав сам. Гледам у неком другом правцу. Све што је у прошлости тамо треба и да остане. Не осећам се крив ни за шта и то је једино што могу да вам кажем" - изјавио је Слоба Васиц поводом пресуде.

(Курир.рс /24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар