Пјевачица не планира градити скијалиште и хотел на Требевићу

Лепа Брена не планира градити скијалиште и хотел на Требевићу изнад Сарајева.

Забава 17.01.2022 | 14:18
Пјевачица не планира градити скијалиште и хотел на Требевићу

Према сазњаима Клиx.ба, једна од најпопуларнијих пјевачица с простора бивше Југославије Фахрета Живојиновић, односно Лепа Брена планира градити скијалиште и хотел на Требевићу изнад Сарајева, међутим она је ово само кратко негирала.

Лепа Брена је, према нашем извору, са супругом Слободаном Бобом Живојиновићем до краја јануара требала доћи на финални договор с надлежнима у Опћини Источни Стари Град с обзиром на то да је овај инфраструктурни пројект планиран на ширем подручју Бруса.

Међутим, Лепа брена је на питање новинара о пројекту то негирала, 

Начелник Источног Старог Града Бојо Гашановић је за Клиx.ба потврдио да је усвојен Регулациони план који предвиђа изградњу двије скијашке стазе са три зоне. О инвеститору, за сада, није желио говорити. Да ли ће то заиста бити Лепа Брена или њен муж, што Клиxу незванично речено из више извора, разјаснит ће се у наредном периоду када пројекат крене у реализацију.

Скијашка стаза, која ће бити грађена, би требала ићи од репетитора до Бруса, а поред ње ће бити изграђен хотел, угоститељски објекти и wеллнесс центар.

Скијалиште би требало имати двије стазе дужине од 700 метара с једним ски-лифтом, а инфраструктурни пројект је планиран у склопу Парка природе Требевић.

Овај текст је измијењен након анализе Раскринкавања због чињенице да је Лепа Брена негирала инвестирање у скијашку стазу и хотел, преноси портал Клиx.

(БН Фото: АТА / Антонио Ахел)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

?

17.01.2022 14:01

Покрашће вас, бежите што даље од црвене секте

ОДГОВОРИТЕ