Нов скандал на АО: Рубљов признао да је дошао позитиван

Још се дуго неће смирити таласи настали око депортације Новака Ђоковића, а свакодневно нам стижу нове информације тим поводом из Аустралије.

Тенис 20.01.2022 | 12:31
Нов скандал на АО: Рубљов признао да је дошао позитиван

Тако је шести тенисер света Рус Андреј Рубљов у четвртак после меча против Литванца Рикардаса Беранкиса изјавио да је у Мелбурн допутовао позитиван на коронавирус.

Он је говорећи о тестирању на Аустралијан опену истакао да је оно проређено и да он лично не ради ПЦР тест јер је био позитиван када је стигао.

"Мене лично сада не тестирају јер сам тек преболео вирус корона. Када сам летео у Аустралију још сам био позитиван, али ниво ковид СС, како се то зове, нећу лагати, био је врло низак и није опасан. Било ми је допуштено да уђем у земљи. Осим тога, провео сам више од десет дана у карантин", рекао је Рубљов.

"Можда бих и даље био позитиван. Али више нисам заразан и опасан. Будући да сам био болестан, више не радим ПЦР тестирање", додао је Рубљов.

Подсетимо, Новаку је одузета виза за улазак у Аустралију под објашњењем да је, као невакцинисан и без обзира на потврду о прележаном вирусу у децембру, опасан за ту државу.

Рубљов ће у 3. колу Аустралијан опена играти против Хрвата Марина Чилића.

(Б92 Фото: Профимедиа) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БОЖЕ ПРАВДЕ

20.01.2022 12:11

ДАБОГДА ПОЦРКАЛИ СВИ КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У ПРЕСУДИ НОВАКУ И ТО НА РЕСПИРАТОРУ ОД ЦОРОНЕ

ОДГОВОРИТЕ