Ђоковић напустио Србију, стигао у Црну Гору (ВИДЕО)

Најбољи тенисер свет Новак Ђоковић напустио је Београд и отишао у Црну Гору. Како пишу медији, Ноле је у јутарњим часовима био у шетњи и упутио се ка Порто Монтенегру, где борави сваки пут када оде на приморје.

Тенис 20.01.2022 | 12:40
Ђоковић напустио Србију, стигао у Црну Гору (ВИДЕО)

Иначе, оно што је специфично на снимку, јесте да Новак око себе има гомилу обезбеђења који га чувају, а најбољи тенисер света се смешкао са кишобраном у руци и сликао са свима који су га зауставили.

 

Иако га је мало ко очекивао у Београду, Ђоковић је одлучио да из Мелбурна, преко Дубаија, стигне баш у главни град Србије где су га чекале бројне новинарске екипе и навијачи, међутим, на аеродрому није могао нико да му приђе. Сачекао га је најмлађи брат Ђорђе, одакле су колима заједно отишли кући.

Ђоковић је неколико дана био у Србији, али се само једном појавио у јавности, и то у цркви на Калемегдану.

Одлучан је у намери да остане у илегали док траје Аустралијан опен како не би својим колегама "сметао" и како не би скретао пажњу на себе са тениса.

(Блиц) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Србин Драган

20.01.2022 13:18

Колико морас бити безосјецајан,необразован,некултуран,колики идијот,сподоба,па да ријец рузну упутис на име Великог Новака ?!! О спорту мало знам,дијете ми игра тенис висе од 12,13 година,рекреативно,а ја сам сам'по себи мимо тога,али цојство и културу ,православље у његовом изворном облику гледам колико год могу да примјењујем у сваком дану свог зивота,према себи и околини. Овај цовјек је толико направио за српство,за Србију,За цијели васколики свијет који слободарски хоце да зиви и да нормалним путем свој зивот води,да је довољно процитати пар реценица о њему,или саслусати му Оца,Стрица пар минута па да то буде јасно сваком нормалном цовјеку на свијету.Не само сад ради те грипе,него ради цијелог његовог зивота,истрајности,доброте и људскости које несебицно пруза цијелом свијету. ОН ЈЕ БАСТИОН ЉУДСКОСТИ,ПОРОДИЦЕ,ПОСТЕЊА И ЦОВЈЕКОЉУБЉА... Хвала Мајци сто га роди,ОЦУ СТО ГА ТАКВОГ СТВОРИ,СТРИЦУ СТО УЗ ЊЕГА БРОДИ.ЗИВ И ЗДРАВ БИО,НА ТЕБЕ СЕ УГЛЕДАЛИ НОВАЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

20.01.2022 13:52

Браво за коментар Драгане

Name

Сале

20.01.2022 14:02

Свака част на коментару.