Памела Андерсон се разводи и то по пети пут!?

Памела Андерсон (54) поднела је захтев за развод од супруга Дена Хејхрста након само 13 месеци брака.

Забава 21.01.2022 | 17:25
Памела Андерсон се разводи и то по пети пут!?

Бивша "Баywатцх" глумица поднела је захтев за развод у својој родној Канади где се прошле године преселила са својим новим мужем.

 
Pamela Anderson
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Пар се заљубио на почетку пандемије када су били заједно у карантину, а венчали су се на интимној церемонији на Бадње вече у склопу Памелине куће на острву Ванкувер у Канади, пише Даилy Маил.

Блиски извори кажу да "Памела воли аутентично колико и живи" и да се пандемијска романса завршила. Наводно се одселила из заједничке куће и тренутно се вратила у Калифорнију и проводи време са своја два сина.

Бивша Плејбојева девојка неколико је пута примећена у свом граду од краја прошле године, а последње недеље је виђена без бурме док је шетала свог ретривера.

Вест долази уочи изласка биографске серије "Пам & Томмy" базиране на Памелином браку са рокером Томи Лијем.

Осим са Лијем, Андерсон је била у браку и са Кид Роком, Риком Саломоном, као и са филмским продуцентом Џоном Питерсом са којим се растала након само 12 дана, дакле, све укупно, пет пута.

Pamela Anderson
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е

21.01.2022 22:01

То је права зена.А ми обицне смртнице,смо као "приљепак".Трпимо све и сваста,зато сто немамо гдје отици.Нисмо финансијки обезбиједјене.Зависимо од музева.

ОДГОВОРИТЕ