Предала се тројица осумњичених за убиство у Сарајеву

Ведад Вишњић, Асмир Муртић Мурта и Сеад Адиловић који су осумњичени за убиство Кенина Лукача, предали су се у суботу поподне припадницима МУП-а Кантона Сарајево, сазнаје Истрага.ба.

Босна и Херцеговина 22.01.2022 | 13:40
Предала се тројица осумњичених за убиство у Сарајеву

За њима су припадници више полицијских агенција трагали од четвртка поподне, када су добили информацију да је Вишњић био у групи која је убила Кенана Лукача, пријатеља недавно убијеног Мехмеда Меше Рамића.

Подсјећамо, у Сарајеву је у четвртак поподне убијен Кенин Лукач који је био повезан са раније убијеним Мехмедом Рамићем.

Према информацијама Истраге, Лукач је у четвртак током дана имао вербални обрачун са Асмиром Муртовићем званим Мурта. Инцидент се догодио у насељу Нова Отока. Овај догађај су забиљежиле и полицијске агенције.

Међутим, нешто касније, око 16 сати Лукач је убијен. Након што су убили Кенина Лукача, нападаче је сачекао бијели Голф 6. Сумња се да је возилом управљао Асмир Муртовић Мурта. Муртовић је, иначе, брат Адела Кабаша (раније Муртовић) који је првоосумњичени за убитво Мехмеда Рамића.

Полицијске агенције ове сукобе повезују са трговином дрогом. Ведад Вишњић је раније хапшен у оквиру полицијске акције “Треска”. У септембру 2018. године је осуђен је на годину и четири мјесеца затвора.

(Истрага) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Татар

22.01.2022 14:53

Ово су мафијаски обрацуни и најбоље би било народ не оптерецавати са оваквим вестима Доста му је и ниегове муке

ОДГОВОРИТЕ