Билећа окупила, Српску, Србију и Црну Гору

Билећа је данас заиста објединила Републику Српску, Србију и Црну Гору. Билећани су показали да желе да граде пријатељство са свим добронамјерним људима.

Република Српска 27.01.2022 | 18:11
Билећа окупила, Српску, Србију и Црну Гору

Билећани данас прослављају Светог Саву, Дан и крсну славу општине и крсну славу Храма Светог Саве.

Велики број вјерника окупио се јутрос испред Храма Светог Саве, међу којима су најрадоснији били најмлађи суграђани.

Епископ захумско-херцеговачки Димитрије служио је Свету архијерејску литургију, којој су поред Билећана присуствовале званице из Србије, Црне Горе и других градова Републике
Српске.

Након литургије организована је свечана литија, а улице Билеће су претворене у једну прелијепу слику која одише вјером, љубављу и јединством.

Начелник општине Билећа је честитао крсну славу и Дан општине својим суграђанима, свештенству, просвјетним радницима и ученицима.

„Данас нас је на овом светом мјесту окупио Свети Сава, да се у славу Господа помолимо за наш град, да нам подари срећу, напредак и свако добро, а највише братску слогу и љубав. Свети Сава окупља свој вјерни народ већ осам вијекова и нека то буде на вјечност и на многаја љета",рекао је Вујовић.

Вујовић се посебно захвалио гостима, који су данас заједно са Билећанима прославили овај велики дан и показали управо оно чему нас је Свети Сава учио, а међу њима су били Марко Ковачевић - начелник општине Никшић, представници општина Алексинац и Сечањ, Љубиша Петровић - градоначелник Бијељине, народни посланици Јелена Тривић, Небојша
Вукановић, Љубиша Крунић, Максим Скоко, члан Предсједниства СДС-а Вукота Говедарица и остали представници привредног, културног и политичког живота Републике Српске.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Босанска Дубица

27.01.2022 18:14

БиХ, ЦГ И Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

27.01.2022 19:56

Данас на дан Светог Саве, ваљда је и то предсказање, Јелена Тривић је посјетила и Гацко. Бог нас искушава да ли ћемо имати послије избора Јелену или Сотону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

27.01.2022 20:54

Браво само напред- Вукане, Јелена, Петровићу, Говедарица Драшко ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДА

28.01.2022 04:19

???Бравооò

Name

Брацо

28.01.2022 05:56

Јелену не можете купити као што Секта многе покупова. Вукана, Вукоту, Љубишу, Драшка исто тако.То су бисери који не губе сјај. Љубав се не може купити. Они воле истински овај народ и своју земљу. Власт је воли због свог богаћења на рачун сопственог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

4005

28.01.2022 22:28

Троје малдих политичара са прве фотографије (Јелена Тривић, Вукота Говеарица и Небојша Вукановић) треба да буду окосница нове власти послије избора. Те људе краси поштење, честитост и спремност да раде за народ. Старији су очито уморни, али својим искуством најбоље ће помоћи у улози савјетника. Младен Иванић је најискуснији и нај образованији политичар у опозицији, али је вођење ПДП-а препустио младима и стао из њихових кандидатура. То исто би требао да уради и СДС. Мирко Шаровић и други из СДС јесу искусни, али немају енергију која је потребна да би се десиле промјене. Једино Јелена тривић, Вукота Говедарица и Небојша Вукановић сигурно убједљиво могу побиједити Додика, Цвијановићку и Вишковића.

ОДГОВОРИТЕ