Синиша Михајловић завршио терапију, клуб саопштио ово

Синиша Михајловић поново се бори са леукемијом и из тог разлога је више недеља боравио у болници, а данас је Болоња, његов клуб, обавестила јавност о најновијим вестима о српском тренеру.

Фудбал 02.05.2022 | 17:03
Синиша Михајловић завршио терапију, клуб саопштио ово

Наиме, чувени стручњак је, како је саопштено, "добро реаговао на терапију", те је отпуштен из болнице.

У наредном "краћем периоду" он ће бити код куће, на опоравку, а онда би требало да се врати тренерском послу.

Нестварни успеси и из болнице

Подсетимо, Михајловић је недавно из болнице давао смернице играчима Болоње како да приступе утакмици са Миланом, лидером на табели Серије А (а они су потом направили изненађење одигравши 0:0), а онда су уз Михине савети отишли корак даље:

Болоња је, иако тек 13. на табели, против другопласираног Интера направила преокрет и победила, оставивши тако Милан на првом месту, са два бода више од "неразура" који су били убеђени да ће савладати Михајловићеву екипу.

Болоњи тај тријумф није значио много јер је опстанак одавно обезбедила, а пласман на евросцену јој је, такође одавно, недостижан, али је овај неочекивани успех Михине екипе можда решио шампионску трку, јер је до краја првенства остало још само четири кола.

Нестварна подршка играча 

А онда, када је подвиг "преноћио", следећег јутра су пред болницу у којој се лечи Синиша Михајловић - стигли сви његови играчи из Болоње.

Стигли, позвали га да изађе на прозор, па најпре аплаудирали, а онда су му запевали једну навијачку песму, коју и ви можете послушати у снимку који је пред вама.

- Одавање признања. Како лепе речи. Какав диван осећај. Ти си посебан! - поручила је Синишина супруга Аријана уз поменути снимак направљен испред болнице у којој јој је муж.

Иначе, одсутног Михајловића и даље мења његов асистент Емилио де Лео, који је привремено преузео посао првог тренера и пре три године, када је српски стручњак први пут оболео од леукемије.

(Новости онлине Фото: Инстаграм)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мирко

02.05.2022 17:17

Бог нека те цува легендо,МОЛИМО СЕ СВ.ВАСИЛИЈУ ЗА ТВОЈЕ ЗДРАВЉЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

02.05.2022 18:15

Једино да се сви молио за нашег Синису! Цовјек и фудбалски маг! Синиса зелим ти све најбоље!

Name

Илија

02.05.2022 20:16

Само напред легендо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стивен Сегал

02.05.2022 20:24

Не дај се брате нас

ОДГОВОРИТЕ