Предсједник Лација: Одбио сам 140 мил. евра за Сергеја

- Председник Лација Клаудио Лотито изјавио је да је одбио понуду од 140 милиона евра за српског репрезентативца Сергеја Милинковића-Савића.

Фудбал 10.05.2022 | 14:56
Предсједник Лација: Одбио сам 140 мил. евра за Сергеја

Лотито тврди да је поручио челницима Јувентуса и Манчестер јунајтеда да Србин није на продају. Он је истакао да Сергеј може да напусти римски клуб само ако сам затражи трансфер.

"Увек се говори само о новцу. Ја говорим о техничким и личним квалитетима мојих играча. Милинковић-Савић није на продају. Никада нисам желео да га продам. Да ли сте на њему видели знак "на продају"? Да би сте га купили, потребан је неко ко ће вам га продати", изјавио је Лотито на састанку председника клубова Серије А.

Лотито је истакао да је спреман да разговара са српским играчем о евентуалном трансферу, али само ако се јави неки врхунски клуб.

"Много ценим Сергеја, он је врхунски играч. Ако велики клуб покаже интересовање за играча питао бих га шта он жели", додао је први човек Лација.

Лотито је истакао да су у римском клубу приоритет људски односи, а не новац.

"Данас постоји проблем поштовања према човеку и играцу. У мом клубу дајемо приоритет људским над финансијским аспектима. Одбио сам понуду од 140 милиона евра за Сергеја. Нисам га продао", изјавио је председник Лација.

Милинковић-Савић је прешао у Лацио из Генка 2015. године за око 10 милиона евра.

(Тањуг Фото: схуттерстоцк.цом/ Олексии Сидоров, илустрација) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Заре

10.05.2022 15:33

,,ако се појави неки велики клуб", па да то Манчестер и Јувентус свакако нису... ко је још чуо за њих. Ријешили би се ви њега и за 10 милиона али нико неће да га купи. Чуј 140 милиона еура... и они одбили, јооооој....

ОДГОВОРИТЕ