Младић преминуо - Полицијски синови га дрогирали?!

Младић Алмедин Дугалић је прославу рођендана организовао у својој кући у Тешњу, а поред њега присуствовали су и његови другови, њих четворица. У једном тренутку му је позлило и упркос напорима лекара да га реанимирају - преминуо је.

Босна и Херцеговина 11.05.2022 | 15:29
Младић преминуо - Полицијски синови га дрогирали?!

"Он је био код куће. Са њим су били његови пријатељи. Сви су испитани у полицији. Била су четворица пријатеља, он је био пети. Нека сада полиција ради свој посао. Али истина је да му је веома брзо позлило, он је звао свог оца: 'Бабо, бабо, није ми добро'. Његово тело је врло брзо попримилио црну боју. Њега су кола хитне помоћи одвезла, нажалост није му било спаса. Све је трајало сат времена", рекао је извор за портал "Аваз".

Оно што такође тврди овај медиј је да су међу Алмединовим пријатељима били двојица младића који су синови полицајаца.

"Они су сви приведени и на испитивању. Двојица су побегла из куће када је Алмедину позлило. Полиција их је пронашла... Ко зна шта му се десило, видећем шта ће нам полиција рећи односно чекамо налаз обдукције. Он никада раније није имао никаквих здравствених проблема", каже саговорник.

Поједини извори за медије наговештавају и да се случај "заташкава", баш због тога што су умешани и синови полицајаца, а рођака преминулог тврди да су му сипали дрогу у пиће: "Наводно су му пријатељи у пиц́е стављали неке супстанце. Међутим, вероватно су претерали због чега му је позлило. Увек је био повучен, па су ваљда хтели да виде како ц́е на то реаговати", рекла је рођака, пише 072инфо.

У међувремену су у среду стигли и налази обдукције којом је установљено да је узрок смрти овог младића отказивање срца, потврдио је за "Аваз" Елмедин Фишек, портпарол МУП-а ЗДК.

"Једна особа је испитана у својству осумњиченог за постојање основа сумње да је извршило кривично дело 'поседовање, односно, омогућавање уживање опојне дроге', а вероватно ће бити проширена и на више лица. Обављена је обдукција. Утврђено је да је смрт наступила услед отказивања срца. Узети су докази ради потребних вештачења која ће се извршити у наредном периоду и који ће кад се сублимирају изјаве и материјални докази, на крају бити презентирани кроз један извештај који ће бити прослеђен Тужилаштву", рекао је Фишек.

Да ли је узрок смрти уживање опојних дрога то ће се сазнати након анализа вештака медицинске струке, а како каже портпарол тренутно постоје индиције које се испитују.

(Мондо  Фото:Фацебоок/Црна хроника)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Слава

11.05.2022 14:12

Искрено саучешће породици. Туга до неба. Драга омладино, уживајте у животу, маните се било каквог порока, поштујте своје родитеље, породицу и уживајте паметно у својим младим годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недај Бозе ником!

12.05.2022 03:42

Потписујем сваку ријец.

Name

075

11.05.2022 14:40

Смртна казна је изашла из раја! Смртну казну што прије вратити у Босну и Херцеговину и да правда буде "ни по бабу ни по стричевима, већ по правди Бога истинога"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.05.2022 17:17

Е то никад нецемо доцекат јер код нас највеци криминалци воде дрзаву ,видис ста раде дјеца полицајаца а ста мислис ста онда тек раде дјеца владара..

Name

мислим

11.05.2022 17:25

Главни дилери су полицајци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

11.05.2022 17:34

Све трговце дрогом и дилере треба осудити на дозивотни затвор,без права залбе,колико су нам дјеце само затровали и убили

ОДГОВОРИТЕ