Овације и аплауз за Констракту у полуфиналу (ВИДЕО)

Констракта, представница Србије на овогодишњој "Евровизији" која се одржава у Торину, наступила је у другом полуфиналу такмичења.

Магазин 12.05.2022 | 21:31
Овације и аплауз за Констракту у полуфиналу (ВИДЕО)

Представница Србије извела је пјесму “Ин Цорпоре Сано” трећа по реду, одмах послије Мајкла, представника Израела на “Евровизији”, а звучала је одлично, док смо имали прилике да видимо све оно што је са тимом најављивала претходних недјеља.

Цијела арена је тапшала и пјевала у глас са Констрактом, а на њеном лицу се, на крају наступа, видјело да је задовољна перформансом.

Констракта је била без грешке, а касније у току вечери ћемо сазнати да ли ће се пласирати у финале фестивала, које се одржава у суботу, 14. маја.

Вечерас, баш као и у првом полуфиналу, десет земаља се бори за пласман у финале. Констракти кладионице, на дан полуфинала у ком учествује, предвиђају 10. мјесто у финалној вечери.

Констракта, илити Ана Ђурић, данас је истакла да је узбуђена због такмичења.

– Горим! Ипак, савладамо се некако кад крене пјесма. Задовољна сам што је усвојено све што смо предложили и то је максимум који смо могли да извучемо из ових услова – рекла је Констракта.

(Блиц)

 
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Све је то дно од музике

12.05.2022 20:17

Цјела евровизија је дно од музике. Рјетко која пјесма да се може послушати два пута. Само визуелни ефекти, костими и шоу а музика катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ