Словенија: Од пет погинулих два су радника из БиХ

Од пет погинулих у снажној експлозији у фабрици хемијских производа Меламин у центру Кочевја, тројица су странци, два држављана БиХ и један Македонац.

Регион 13.05.2022 | 17:27
Словенија: Од пет погинулих два су радника из БиХ

Погинули још нису идентификовани, саопштила је Полицијска управа Љубљане, али се зна да су од пет жртава тројица странци, два држављана БиХ и један Македонац.

Од двојице тешко повређених, који се налазе у Клиничком центру у Љубљани, један је у веома лошем стању, пренијели су словеначки медији.

(Тањуг   Фото: Принсткрин Јутјуб ТВ Кочејев)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Назалост

13.05.2022 16:31

Пуна словенија насих људи ко и оwтатак европе ко год је мого отиц отисао је а ови сто су остали ретарди овце гледају ко бога додика путина и остале лопове и зиве наравно на граници сиромаства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

13.05.2022 17:48

Страдала сиротиња коју је додик и његова власт отерала из бих а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

14.05.2022 09:43

Од Броза до данас, нас свет одлази ринтацити по целом свету. Тако да одлазак сада, нема везе са Додиком и пре са Саровицем и други. Запад се труди да Балкан буде сиромасан, да би они добили квалитетну радну снагу. Прљава је то политицка игра запада, дакле од Броза до данас. Осим тога тај нас свет ринтаци за скромне паре, раде преко посредника мафијаса, повезаних са дрзавама где одвлаце насе раднике.Познајем др.стоматологије, ради под тудјим именом, обецавају му да це бити легализиран и тако вец 3 године, од лопова има стан и 1000 еурона плате. И то се десава у "уредјеној" западној дрзави. Све је планирано, јер су на западу спремни на све да би повецали профит, никад им доста. Све је то тузно и рузно. Нека ови из СЛО објаве податак, како и преко кога су радили погинули радници и за коју плату и колику це остету дати породицама.Моје искрено сауцесце породицама страдалих.11