Девојчица (3) оживела током сахране па сутрадан стварно умрла! (ВИДЕО)

Девојчица (3) са Филипина, за коју су сви претпостављали да је мртва, почела је да се помера у ковчегу на сопственој сахрани, а на снимцима са друштвених мрежа види се како је родитељи ужурбано ваде из сандука!

Магазин 13.05.2022 | 20:10
Девојчица (3) оживела током сахране па сутрадан стварно умрла! (ВИДЕО)

Дете је било жртва катастрофалне лекарске грешке и хитно је пребачена у болницу, али је нажалост преминуло дан касније, преноси британски Сан локалне медије.

Бизарна сцена догодила се 2014. током службе у католичкој цркви у граду Аурора. Девојчица, која није именована, је изненада померила главу на запрепашћење родитеља и ожалошћених. На снимцима са друштвених мрежа види се како је родитељи ужурбано ваде из сандука када су схватили да је жива.

Loading video

Трогодишњакиња је 6. маја довезена на клинику са високом температуром, пише Филипин стар. Шефица полиције Ауроре Хајдил Тилан рекла је да су је лекари прогласили мртвом у болници на острву Минданао у суботу 7. маја у 9 сати ујутро.

- За то време, особље клинике и лекар су потврдили да млада пацијенткиња више нема пулс и да је клинички мртва - саопштила је она.

Породица девојчице довела ју је кући и припремила за сахрану која је заказана за сутрадан.

Тиланова је такође рекла да је комшиница породице скинула поклопац ковчега да би дотерала тело девојчице и видела како јој се глава помера.

- То их је навело да провере, након чега су потврдили да девојчица има пулс и да је жива - казала је шефица полиције.

<имг цласс="и-ампхтмл-блуррy-плацехолдер" срц="дата:;басе64,