Мала патка "истрчала" прави маратон и освојила медаљу! (ВИДЕО)

Овај видео је постао виралан, заокупља пажњу корисника друштвених мрежа и стиче симпатије широм интернета и света. Јер једна мала патка је успела да “истрчи” цео маратон.

Занимљивости 17.05.2022 | 15:29
Мала патка "истрчала" прави маратон и освојила медаљу! (ВИДЕО)

Прошле године, Вринкле тхе Дуцк је доспела на насловне стране због свог сјаног дебија у трчању на маратону у Њујорку (Њујоршки маратон, новембар 2021.) . И изгледа да то није била последња трка одважне патке.

Пре само неколико дана брза патка је истрчала још један маратон, а овога пута чак је освојила и медаљу. У својим препознатљивим “црвеним патикама”, створење са црвенкастим стопалима истрчало је свој пут до победе, чак је дало изузетан налет на при крају стазе како би се “изборило финиш победу”.

Овај видео је поделио Седуцктиве на Инстаграму а симпатична патка се зове Вринкле.

Слатка патка тркачица придружила се трци као специјална гошц́а на маратону Кидс 1К маратону на Лонг Ајленду, а њен сјајан наступ дочекан је сјајном медаљом са логотипом догађаја. Била је срец́на што је показала своју нову награду, тако да је Вринкле брзо узела победнички круг са својом медаљом.

Према канадском часопису Руннинг, Вринкле је направио светски рекорд за патке од 18 минута и осам секунди у Кидс 1К маратону.

 


(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Како

17.05.2022 13:38

Симпатично изгледа.Прави маратонац.

ОДГОВОРИТЕ