Констракта се на Евровизији распевавала песмом Зорице Брунцлик!

Ана Ђурић познатија као Констракта освојила је 5. место на Евровизији, а по повратку у Србију открила је шта се дешавало у бекстејџу. Констракта је том приликом открила да су сви такмичари могли да чују и наше народњаке у бекстејџу.

Забава 18.05.2022 | 20:38
Констракта се на Евровизији распевавала песмом Зорице Брунцлик!

- Да ли је истина да се наша делегација у Торину, укључујући и уметницу, распевавала између осталог и песмом Зорице Брунцлик "Тежак је овај живот, а да се живи мора, мени је овај живот хлеб са седам кора"? - поставио јој је питање водитељ.

Констракта се осмехнула, а затим признала да је то истина.

- Заиста јесмо певали. Мени је та песма духовита доста и ја сам инсистирала да се пева на више пунктова - рекла је Констракта у емисији "Око магазин".

Konstrakta, Aerodrom Nikola Tesla
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Иначе, Српска представница је, како сазнајемо, у полуфиналу "Евровизије" укупно освојила 14.489 гласова публике, док је у финалу имала 50.915 гласова. Подсетимо, на "Песми за Евровизију", која је пре нешто више од два месеца одржана у Београду, Констракта је са песмом "Ин Цорпоре Сано" добила 45.000 гласова, односно порука публике.

Констракта је, иначе, у свом полуфиналу "Евровизије" завршила на 3. месту. Према гласању публике имала је највише поена, односно исти број бодова као представница Шведске, 174, те су њих две заједно биле на 1. позицији.

Konstrakta, Aerodrom Nikola Tesla
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар