Први интервју чланица групе "Хуррицане" после распада: Зашто су то одлучиле?!

Група “Хуррицане” која је освојила срце публике, од јесени више неће наступати у истом саставу, а Сању Вучић, Ивану Николић и Ксенију Кнежевић, замениће неке нове девојке.

Забава 19.05.2022 | 17:44
Први интервју чланица групе "Хуррицане" после распада: Зашто су то одлучиле?!

У разговору за Блиц, певачице су откриле због чега се заправо растају, те да разлог томе нису међусобне несугласице, као што се спекулисало, и да зла крв не постоји.

Hurricane, Uraganke
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

- Наши људи воле да драматизују сваку ситуацију. Сваком колективу дође крај. Истекао нам је уговор, не мрзимо се међусобно, не бијемо се – започела је Ксенија, а Ивана се надовезала и нагласила да им је потребан одмор.

- Тешко је када кажеш “распадају се”, уопште није тако. Радиле смо на иностраном тржишту, свашта се издешавало, стварно нам је потребно да се мало одморимо и то је једина права истина. После “Фаворита” смо ушле у машину, нисмо имале предахе ни мало – рекла је певачица, а Сања је додала:

- Од самог старта је било спекулација да нећемо дуго трајати. Успеле смо доста за кратак период. Имамо једну Евровизију иза себе, неколико хитова, наступа колико... Женске групе се увек повезују са неким тинејџ раздобљем, ми заиста имамо доста година, за неки такав концепт. Не кажем да је то разлог, али је можда неко моје унутрашње оправдање зашто треба доћи до неког разрешења. Неки фактори који делују можда маргинално када се скупе на једном месту, може да дође до кулминације. Задовољне смо свиме што смо урадиле и стварно мало да данемо душом.

Ивана и Ксенија су остале недоречене о својим плановима у будућности након групе, а Сања их је изненадила једним лепим гестом:

Hurricane
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН РТС

- У последње време волим да се бавим ауторским делом и одлучила сам да им напишем прву песму уколико желе да наставе да се баве певањем. Нико их не познаје боље у музичком смислу од мене. Још један демант да постоји зла крв између нас.

Када је њихов ПР тим објавио саопштење поводом њиховог растанка, друштвене мреже су “гореле” и свако је имао своју “теорију завере”, а један од њих је било Ксенијино кашњење и одбијање да гостује у емисијама.

- Једино нисам гостовала када сам имала корону, да касним дешава нам се свима. То је лаж – поручила је Ксенија, а Сања је прокоментарисала теорију многих, да је сматрала да је најбољи вокал у групи, те да су јој друге девојке само пратња.

- Онда не бих могла да издржим ни пола године да имам такав став. Ова група садржи чланице које доприносе на одређени начин. Свака је имала прилику да се докаже и покаже – закључила је Сања, те су се заједно осврнуле на треће најчешће мишљење, а то је да Ивана никада није могла да дође до речи од Сања и Ксеније, и да је деловало да је запостављена.

Hurricane
ФОТО: КУРИР

- Све смо гласне и упадамо једна другој у реч и онда може да се извуче из контекста. За сва времена ми је жао што то радим јер ми сви кажу да не слушам и само упадам у реч – рекла је Ксенија, а Ивана је додала:

- Имамо слична мишљења за многе стваре, дешава се да оне већ све кажу пре мене и ја немам шта да додам. Небитно је која стоји у средини приликом давања интервјуа или наступа.

Причало се доста и о томе да им на крају дане остане 300 евра док плате све што треба.

- Колико приче о тих 300 евра, нећемо да причамо о цифрама. Никада нисмо оволико зарађивале раније, новац није проблем. То није разлог свакако јер смо обезбеђење – рекла је Сања, а на питање о најлепшим успоменама, су се све три разнежиле.

- Не могу да се сетим ничега конкретно, много тога се десило за пет година. Била су нам занимљива путовања, јурцања, неспавања – рекла је Ивана тужним гласом, а Ксенија је додала:

Hurricane
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Толико смо се добро упознале... У комбију смо имале ону плишану играчкицу која има две стране, једну љуту и срећну, окретале смо је у зависности од нашег расположења. У последње време је било више ове друге љуте стране...

Ксенија је кроз смех рекла да се Кнез расплакао када је чуо да се разилазе.

- Шалим се. Подржава ме у свему што одлучим, рекао је боље сада када сте најјаче него после – истакла је Ксенија, те су најавиле нове пројекте и откриле шта мисле о новом конкурсу за “Хуррицане”:

- Имамо ту америчку турнеју у септембру, снимићемо још две, три песме. Не знамо ништа о конкурсу, незахвално је да ми причамо о томе. Увек треба направити простора за нове наде.

Сања, Ксенија и Ивана, још увек имају наступе малтене сваки дан, што по клубовима, што на приватним прославама, а као и сваком извођачу, и њихова је жеља да напуне Арену.

- Ми бисмо волеле, ко то не би волео. Први концерт нам је био на гостовању код Маје Беровић, могао би да буде и последњи – истакла је Ивана, а све три су за крај разговора закључиле да ће размислити о тој идеји.

Hurricane
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар