Дара Бубамара се побила са мушкарцем на аеродрому!

Дара Бубамара тукла се с мушкарцем на београдском аеродрому "Никола Тесла". Инцидент се догодио у среду у 13.30, пре укрцавања на лет за Тиват.

Забава 26.05.2022 | 17:29
Дара Бубамара се побила са мушкарцем на аеродрому!

- Док смо чекали у реду да се укрцамо у авион, један мушкарац је почео да виче на Дару: "Следећи пут пази како возиш да ти не бих је*ао мртву мајку!" Очигледно су се њих двоје срели и пре аеродрома, изгледа да је Дара "исекла" тог лика у саобраћају, па је он полудео кад ју је опет срео - прича један од очевидаца.

Певачицу је та псовка истерала из такта, залетела се и почела да удара мушкарца, који је од ње виши скоро пола метра!

- Ударала га је песницама, торбом, гребала га... Он је прекрио лице рукама и није јој узвраћао - прича очевидац и додаје да су остали путници скочили да их раздвоје.

- Убрзо је стигла полиција, а Дара се ни тад није смирила. Рекла је да ће га унаказити ако га поново сретне јер јој је псовао мртву мајку. Упркос тучи, она се укрцала у авион, а тог мушкарца нисмо видели.

Позвали смо популарну певачицу, која је потврдила наша сазнања.

- Тачно је да је дошло до инцидента! Мало брже сам возила да бих стигла на лет, јер сам имала заказан наступ у Црној Гори. Тај човек ме је извређао без разлога! Слаба сам на родитеље, који више нису међу живима, и увек ћу скочити на било кога ко ми дира моје најмилије - рекла је Дара.

Dara Bubamara
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЕЈ ДАРО ДАРО

26.05.2022 16:28

Па како без разлога размисли јос једном.

ОДГОВОРИТЕ