Букти рат између Вики и Видића: Након што је запретила тужбом он још жешће ударио!

Саша Видић жестоко је у свом стилу одговорио Виолети Вики Миљковић, која је преко свог адвоката поручила да ће пресавити табак и правду потражити на суду.

Забава 26.05.2022 | 20:43
Букти рат између Вики и Видића: Након што је запретила тужбом он још жешће ударио!

Повод за тужбу је креаторов интервју за лист Курир у коме је, између осталог, рекао да певачици није дозвољавао да носи његове креације осим ако их не купи, као и да певачица "смрди" и да јој се цела кућа осећа на подварак.

- Вики, драга моја Вики! Смрдиш на подварак, смрдела ти је и кућа. Не знам сад да ли ти и тај стан смрди на подварак. То је под број један. Број два: смрдиш генерално као тигар зато што не користиш дезодоранс. То и сама знаш. Под број три: који интегритет ти имаш, певаљко. Певала си док није било "Гранда" на вашару и Купусијади! Ћути, Вики, срамото! - оштро јој је поручио Видић.

Креатор је истакао да Вики може слободно да га тужи, али и да јој да спрема контратужбу.

- Супер. Само нека Вики тужи. Иде тужба, па ће онда контратужба. Не знам шта хоће кад она смрди? Како се не сећа хаљине коју сам јој позајмио из "Зекстре", имам сведоке који су још живи. Нисам више могао да продам ту хаљину коју је носила од смрада. Ни хемијско није могло да је опере - завршио је у свом стилу Видић.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/27/17/2963495_вики-4_фф.јпг?вер=1653476696" алт="Вики Миљковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

Подсетимо, Вики је преко свог адвоката демантовала све што је у интервјуу о њој испричао креатор.

- Овим путем демантујем неистините информације које су у медију Курир.рс објављене о мени. Није истинита информација која је наведена у тексту, а односи се на моје непокретности и непокретности моје породице. Неистинита је и информација да ја купујем гардеробу сумњивог порекла и да носим фалсификате. Такође, неистинита је и информација која се односи на моју приватност. Све наведене информације о мени представљају грубу неистину и дубоко ми вређају личност - навела је Вики у одговору.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/02/15/11/2907485_вики-саса_фф.јпг?вер=1653476713" алт="Саша Видић, Вики Миљковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Никакав

02.06.2022 14:33

Креатор.Ништа.Обична кукавица.Када нико више не пише о њему,онда напада поштен свијет.

ОДГОВОРИТЕ