Пуно кошта: Дара Бубамара снима свој ријалити!

Певачица Дара Бубамара која је недавно запалила мреже "врућим" снимком из Турске, наводно снима свој ријалити који ће се звати "Пуно кошта" (узречица по којој је певачица позната).

Забава 28.05.2022 | 18:02
Пуно кошта: Дара Бубамара снима свој ријалити!

Како преносе домаћи медији са продукцијом кућом је уговорила хонорар од чак 250.000 евра.

Певачица је пристала да је камере снимају пуна два месеца током лета, а ријалити ће наводно почети да се емитује на јесен. Како истиче извор за домаће медије Дара је годинама одбијала да се појави у неком ријалитију иако су понуде пристизале.

"Дара је добила одличан хонорар, чак 250.000 евра! За ту цифру пристала је да је камере снимају свуда где се креће. Већ су се договорили да је снимају у теретани док тренира, у спа-центру, код фризера, у музичком студију, док води сина Косту у школу, на ручку са бившим мужем Миланом, на кафи са другаром и колегом Слобом Радановићем, увече на наступима", открио је извор.

Dara Bubamara

Прва клапа ријалитија пашће, како се наводи, већ 1. јула и снимаће се до 1. септембра.

"Дара је пристала да је снимају пет дана недељно пуна два месеца. Она је прави зврк, непредвидива је и сигурно ће ријалити бити занимљив. Не би ме чудило да пред камерама направи неки скандал или да поткачи неку колегиницу или бившег момка...", испричао је извор и додао да су неке телевизије већ заинтересоване да откупе Дарин ријалити:

"Засад је план да се ријалити емитује радним данима и да свака епизода траје сат времена, као и да Дара потом у суботу у емисији уживо коментарише са гостима најзанимљивије детаље из ријалитија".

Dara Bubamara
фото: Курир Телевизија

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

31.05.2022 17:34

Када године и падајуца слава ударе у главу...ту висе ни најбољи доктори не помазу.

ОДГОВОРИТЕ