Србија водила 2:0, али Словенци узели бод

- Фудбалска репрезентација Србије одиграла је вечерас са Словенијом у Љубљани 2:2 (0:2) у утакмици четвртог кола Лиге нација.

Фудбал 12.06.2022 | 23:12
Србија водила 2:0, али Словенци узели бод

Србија је, ношена подршком са трибина јер су стадион "Стожице" већински испунили српски навијачи, одиграла фантастично прво полувреме и водила 2:0.

Прво је у осмом минуту после асистенције Филипа Младеновића првенац за А тим постигао Андрија Живковић, да би у 35. минуту после "магичног" дриблинга Душана Тадића и центаршута, главом погодио Александар Митровић, што је био његов 46. гол за репрезентацију.

У наставку, Словенци су за само шест минута изједначили головима Адама Гнезде у 48. и Бењамина Сешка у 54.минуту, после две слабије интервенције српске одбране.

Селектор Драган Стојковић Пикси бацио је тада све карте на напад, увео Луку Јовића, Филипа Костића и Сергеја Милинковића-Савића, али су се Словенци одбранили.

Раније данас, у другом мечу Групе 4 Норвешка је савладала Швердску 3:1, а Ерлинг Халанд је са два поготка наставио голгетерску серију.

Норвешка води на табели са 10 бодова, Србија има седам, Шведска три, а Словенија два бода.

Лига нација наставља се у септембру, када Србије дочекује Шведску и гостује Норвешкој.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Герд

12.06.2022 22:35

ФК Црвена Звезда, гарантујем би лагано побиједила ову репрезентацију Словеније, дакле играчи из нашег првенства. Немамо врхунског голмана, ова двојица насих, руку на срце не киксају али исто тако и не бране ниста посебно. Репрезантивни голман би требао понекад и неки зицер да одбрани, да учини неко цудо на голу, да одбрани вец видјен гол итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потоп

12.06.2022 23:14

Никакви људи никакве репрезентације

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

13.06.2022 05:41

Мислис да нису уиграни измедју себе довољно, слабо лопта путује у нападу, имамо топ играце а резултат лос, мора то да указе на несто.

ОДГОВОРИТЕ