Авион оштећен, наређен увиђај на аеродрому СА

 - Тужилаштво БиХ затражило је увиђај након примљене информације да је, редовном контролом авиона који је долетио из Загреба на сарајевском аеродрому, на трупу летјелице уочено оштећење за које је могуће да је изазвао метак из ватреног оружја.

Босна и Херцеговина 23.06.2022 | 10:14
Авион оштећен, наређен увиђај на аеродрому СА

Увиђај ће бити спроведен уз присуство припадника Дирекције за цивилно ваздухопловство БиХ.

Дежурни тужилац биће на лицу мјеста, гдје ће руководити активностима, саопштено је из Тужилаштва БиХ.

Уочено оштећење није ни на који начин угрозило безбједност лета и путника, а детаљним прегледом биће утврђен начин на који је настало, те процијењена сигурност авиона за даљи лет.

(Срна Фото:Илустрација/арајево-аирпорт.ба)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Карадоз

23.06.2022 08:48

Које подметање, ноцни лет из Загреба авион се одмах враца назад. У тим ситуацијама пилот никада не излази из авиона, бар ја то нисам дозивио. Ноцни лет пилот обилази труп уоцава милиметарску рупу у репу... хајде да се не зезамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

23.06.2022 09:04

У ком паралелном универзуму ти зивис, кад тамо пилот провјерава летјелицу? Мора да је то неко цудно мјесто, кад код тебе авион мозе без икакве контроле да се "одмах врати назад"?

Name

Јој

23.06.2022 09:08

Ха,ха,ха... Можда је рупа настала у Загребу а пријављено у Сарајево ?!!! И занимљиво,ако је тачно,да је пилот приметио милиметарску рупу на трупу и то по мраку. Одкад пилоти прегледавају авион ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

23.06.2022 10:02

Званичници задужени за истрагу су већ прије истраге јавно изнијели као прву претпоставку да је на авион пуцано са Пала, а још није ни утврђено да ли је метак у питању. Невјероватно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

23.06.2022 10:37

Хахаха ко софер изасао и сутнуо гуму да види јели мало попустила. Мозда да је полетио кроз ту рупицу могло ја исисати путнике ??? о бозе провала. Сто подто јевелин противтенковски га погодио. Пилот не види рупу себи на гацама а камо ли на оноликом авиону. Ја бозе одвала. Мозда је за вријеме лета пролетио иxнад ивкове славе или неке свадбе. Тада сви пуцају у зрак или мозда био лов на патке. Хахаха. Ма ипак су то срби урадили. Сто посто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сораја

23.06.2022 11:51

Оштећење се ваљда треба примијетити кад се полази а не кад се стигне.Ако је прије лета оштећен авион,репина

ОДГОВОРИТЕ