ЈК испрозивала Цецу због Звезда Гранда, а она јој само показала графикон!

Јелена Карлеуша, бивша чланица жирија у "Звездама Гранда", поткачила је љуту ривалку Светлану Ражнатовић на свом Инстаграм профилу када је рекла да Цеца није за шоу и да је својим учешћем сахранила такмичење "Звезде Гранда". На Инстаграм прозивке супарнице, Светлана није желела да се наставља и да се оглашава за медије.

Забава 27.06.2022 | 17:46
ЈК испрозивала Цецу због Звезда Гранда, а она јој само показала графикон!

Она је кратко на свом Инстаграм сторију поделила фотографију која говори више од речи. Певачица је окачила слику на којој је приказан графикон који показује колико је финална емисија поменутог такмичења заправо била гледана:

- Најгледаније финале "Звезда Гранда" задњих десет година - написала је Цеца уз приложен графикон и чине се тиме желела да стави тачку на ову причу.

Svetlana Ceca Ražnatović, Zvezde Granda, Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, Јелена Карлеуша је директно поткачила своју љуту ривалку Светлану Цецу Ражнатовић када је на Инстаграму објавила један пост са Твитера на који се у свом стилу надовезала како би понизила колегиницу:

- Мени је шокантно да нисам видела буквално ниједан стори, ниједан твит или мим посвећен финалу ЗГ: Стоји то да је Цеца својим учешћем сахранила "Пинкове звезде", али сам била сигурна да су "Звезде Гранда" јачи бренд и да ће је преживети. Неко једноставно није за шоу. Ужас и штета. Какав је то спектакл некада био... Људи су се окупљали суботом испред ТВ екрана да гледају, сада нико није ни знао за финале - написала је Карлеуша.

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ЗВЕЗДЕ ГРАНДА, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, АНА ПАУНКОВИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Оки

27.06.2022 17:48

Не заборавите да нас доста из Босне прије 2 године нисмо могли пратити емисију јер нам је било ускраћено Искрено Јелена је доминирала и било ми је јако жао што не могу гледати.

ОДГОВОРИТЕ