Жена из Индије написала брату писмо дугачко 434 метра!

Писмо дуго 434 метра и тешко 5 килограма је начин на који је жена из Керале у Индији умирила свог млађег брата јер је ове године заборавила да му честита Међународни дан брац́е након што је престао да прима њене позиве и чак је блокирао на WхатсАпп-у.

Занимљивости 30.06.2022 | 15:58
Жена из Индије написала брату писмо дугачко 434 метра!

Схвативши колико је њен млађи брат, студент четврте године машинства, морао бити повређен што му није пожелела дан браће , Кришнаприја, и сама инжењер, одлучила је да му напише писмо о вези коју деле и њеној љубави према њему.

Обрац́ајуц́и се медијима, рекла је: “Заборавила сам да му пожелим на братов дан. До вечери је престао да прима моје позиве и такође ме блокирао на Вхатсапп-у. Зато сам одлучила да му напишем писмо. Почела сам да пишем на листовима величине А4, али убрзо сам схватила да ц́е то бити недовољно јер имам много тога да му пренесем. “

“Зато сам одлучила да купим дуже листове. Али када сам отишао на пијацу, рекли су да имају само ролне за рачуновође које су дуже. Па сам донела кући 14 ролни. Требало ми је око 12 сати да завршим цело писмо које је мерило 434 метра дужине и 5 кг тежине“, додала је она.

Кришнаприја је даље рекла да је у свом писму писала о животу свог брата Кришнапрасаду од његовог рођења до његовог студентског живота данас и такође укључила у то тренутке које су делили и љубав коју гаје једно према другом.

“Веома смо везани за сваког и делимо веома пријатељски однос и док смо одрастали били смо као близанци – јер бисмо у посебним приликама у породици носили хаљине исте боје”, додала је она.

Ефекат дугог и тешког писма његове сестре могао се јасно видети на насмејаном лицу Кришнапрасада, који је медијима рекао да је био веома срец́ан када га је добио.

“Био сам повређен и разочаран када ми ове године није пожелела Дан браће. Звао сам је касније у току дана, али је била заузета послом и зато нисам дуго причао и прекинуо сам позив. Након тога, блокирао сам је на Wхатсапп-у.

“Мора да се осец́ала лоше због тога што се догодило и зато је написала писмо. Био сам веома срец́ан када сам га добио“, рекао је уз осмех пренос индианеxпресс

 

Писмо које је помогло у њиховом помирењу ускоро би могло да нађе место у Гинисовој књизи рекорда јер је најдуже писмо икада написано пошто је Кришнаприја послао молбу за исто.

<ифраме цласс="ентеред литеспеед-лоадед" титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/ВФДЗ81y-СЦг" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-лазyлоадед="1" дата-срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/ВФДЗ81y-СЦг" дата-оригwидтх="560" дата-оригхеигхт="315" дата-лл-статус="лоадед" дата-мце-фрагмент="1">

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар